Sidan innehåller annonslänkar

2Pets Tuggpinne med Ankfilé 30-pack

Beställ 2Pets Tuggpinne med Ankfilé 30-pack på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten 2Pets Tuggpinne med Ankfilé 30-pack inom kategorin Tuggpinnar.

Produktinformation

2Pets Tuggpinne med Ankfilé 30-packHär har vi ett riktigt praktiskt storpack - givetvis i återförslutningsbar påse - med 30 smaskiga tuggpinnar! Tuggpinnarna består av torkad råhud som lindats med läcker ankfilé, och vi tror självklart att din vovve kommer älska dem!Anka har en god smak som de flesta hundar uppskattar Tuggpinnarna är ca 12 cm långa vilket gör att de passar för hundar av lite mindre raser.30-pack12 cm långaEn påse väger ca 400 gPåsen går att återförslutaKom ihåg att godis aldrig är ett alternativ till en balanserad kost - det ska alltid ges vid sidan av som en bonus eller belöning.

Oavsett hur förtjust din fyrbenta vän är i godbitar så är det du som ägare som ansvarar för att den håller sig frisk och kry. Titta på rekommendationerna på förpackningen och kom ihåg att alla djur är individer - anpassa intaget efter vad som passar just din vän!Tuggben främjar god tandhälsa och ett friskt tandkött

Dessutom är det utmärkt sysselsättning för din hund. Kom ihåg att alltid ha din hund under uppsikt när den tuggar på ben, och att se till att den alltid har tillgång till vatten. .

Se även andra produkter från Tuggpinnar

Snabbfilter
Sortera
Produkter från kända varumärken
Vattenleksaker

Vattenleksaker från Little&Bigger

Se alla produkter
Färskfoder

Färskfoder från Vom og Hundemat

Se alla produkter
Koppel

Koppel från Baggen

Se alla produkter
Kattleksaker

Kattleksaker från Yeowww

Se alla produkter