Sidan innehåller annonslänkar

2Pets Tuggpinne med Ankfilé 30-pack

Beställ 2Pets Tuggpinne med Ankfilé 30-pack på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten 2Pets Tuggpinne med Ankfilé 30-pack inom kategorin Tuggpinnar.

Produktinformation

2Pets Tuggpinne med Ankfilé 30-packHär har vi ett riktigt praktiskt storpack - givetvis i återförslutningsbar påse - med 30 smaskiga tuggpinnar! Tuggpinnarna består av torkad råhud som lindats med läcker ankfilé, och vi tror självklart att din vovve kommer älska dem!Anka har en god smak som de flesta hundar uppskattar Tuggpinnarna är ca 12 cm långa vilket gör att de passar för hundar av lite mindre raser.30-pack12 cm långaEn påse väger ca 400 gPåsen går att återförslutaKom ihåg att godis aldrig är ett alternativ till en balanserad kost - det ska alltid ges vid sidan av som en bonus eller belöning.

Oavsett hur förtjust din fyrbenta vän är i godbitar så är det du som ägare som ansvarar för att den håller sig frisk och kry. Titta på rekommendationerna på förpackningen och kom ihåg att alla djur är individer - anpassa intaget efter vad som passar just din vän!Tuggben främjar god tandhälsa och ett friskt tandkött

Dessutom är det utmärkt sysselsättning för din hund. Kom ihåg att alltid ha din hund under uppsikt när den tuggar på ben, och att se till att den alltid har tillgång till vatten. .

Hitta rätt produkt direkt!

Just nu hittar vi 176 st produkter

Tuggpinnar från andra varumärken

Upp till 30% rabatt
Treateaters Tuggben med Jultema Kyckling 400 g

Tuggpinnar från Treateaters

Se vad Treateaters har inom Tuggpinnar.
Upp till 25% rabatt
FourFriends Dog Natural Snacks Beef Stick (800 g)

Tuggpinnar från FourFriends

Visa produkter inom Tuggpinnar från FourFriends.
Tuggpinnar No-Hide Lax, 10-pack

Tuggpinnar från No-Hide

Utforska allt inom Tuggpinnar från No-Hide.
Petcare Twisted Stick Nöt

Tuggpinnar från Petcare

Visa produkter inom Tuggpinnar från Petcare.
Rosewood Daily Eats Tuggpinnar 8-pack

Tuggpinnar från Rosewood

Se produkter inom Tuggpinnar från Rosewood.
Tuggpinnar 8in1 Delights Kyckling

Tuggpinnar från 8 in 1

Se produkter inom Tuggpinnar från 8 in 1.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Hundmat24 2023