Sidan innehåller annonslänkar

Älgsticks - Medium

Beställ Älgsticks - Medium på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Älgsticks - Medium inom kategorin Tuggben.

Produktinformation

Ozami erbjuder spröda älgsticks tillverkade av torkad älghud och helt fria från tillsatser. Älgtugget tillverkas av hela älgskinnet, inklusive skinnets bästa del, narvskinnet för att garantera en härlig smakupplevelse för din hund.

På så sätt får även din hund en 100 % naturlig och allergifri godis.   Produkten säljs styckvis.

  Storlek Längd S 14 cm M 20 cm Låg fetthalt. 100 % naturlig.

Inga tillsatser. Torkad älghud 100% Analys Per 100 g Protein 87,7% Fett 2,1% Fukt 6,2% .

Tuggben från andra varumärken

Tuggfläta Havtorn

Tuggben från PetNation

Här har vi samlat Tuggben från PetNation.
Tuggrulle 10-pack

Tuggben från 2pets

Utforska allt inom Tuggben från 2pets.
Munchy Tuggpinnar - Beef 100-pack

Tuggben från Treateaters

Missa inga bra priser på Tuggben från Treateaters.
Dental Sticks Anka - 500g

Tuggben från Majstor

Utforska allt inom Tuggben från Majstor.
Upp till 12% rabatt
Tjurmuskel - 60-80 cm

Tuggben från Trixie

Se vad Trixie har inom Tuggben.
Älgtugg - Chips

Tuggben från RAUH!

Utforska allt inom Tuggben från RAUH!.

Se gärna också

Svensk Tjurmuskel - 20 cm / 20 st

Ett naturligt hundgodis gjort av 100% tjurmuskel från svenska märket TassaFritt. Tjurmuskel är nötdjurets penis och är en hårt hundtugg som får hunden att använda käkarna och gnaga ordentligt. Även om nötmuskeln är hård så innehåller den inga vassa ben som kan ge flisor. Tugget är mycket proteinrikt med låg fetthalt vilket för det till ett hälsosamt tugg som även passar känsliga magar. Tjurmuskeln är inte kladdig och går att ha i fickan. Dock kan det bli kladdigt och dofta mycket när det tuggas.   Tuggbenet kommer i två olika längder som du väljer beroende på din hunds storlek. 10 cm passar mindre hundar och valpar medan 20 cm rekommenderas till större hundar. Produkten säljs sedan styckvis, i 10-pack samt 20-pack.   TassaFritt är ett svenskt märke som lägger vikt i att din hunds godis ska vara av högsta kvalitet, varför det är gjort av helt naturliga ingredienser samt är gjort på svenska råvaror och bidrar då till att stötta våra svenska bönder. TassaFritt är också med och ger en del av dess intäkter till Hundstallet, så du bidrar till att hundar i nöd får tak över huvudet, mat och sällskap genom att köpa TassaFritts produkter!   Ett hårt hundtugg. Inga tilsatta ämnen, endast 100% protein. Rejält med tuggmotstånd. Snällt för magen. Svensk Torkad Tjurmuskel 100% Näringsinnehåll Procent Råprotein 71% Vatten  9,6% Råfett 12,1% Råaska 7,3%

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Hundmat24 2023