Sidan innehåller annonslänkar

2pets Strutstugg till hund - Vingar 35 cm

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

Från 2pets kommer dessa strutstugg till hund. 100% naturliga med högt proteininnehåll, de är fria från spannmål och gluten och dessutom med en låg fetthalt.

Tuggen är av 100% struts. Dessa tugg ska ges som belöning vid sidan av en balanserad kost.

Se till att din hund alltid har tillgång till färskt vatten. Ska förvaras svalt och torrt.

  Finns i 2 olika tugg, ett ben på ca 30 cm och ett 4-pack med vingar på ca 35 cm styck.   100% naturligt tugg från struts Spannmålsfria Glutenfria Råprotein 29% Råoljor och fetter 2,4% Råaska 53,5% Vattenhalt 5,8% Växttråd 4,4% .

Hitta rätt produkt direkt!

Just nu hittar vi 176 st produkter

Tuggben från andra varumärken

Upp till 50% rabatt
Tandborste Star i Påse - M: 12 st

Tuggben från Whimzees

Visa produkter inom Tuggben från Whimzees.
Upp till 33% rabatt
Monster Hundgodis Rawhide Beef Roll Box - Large

Tuggben från Monster

Här har vi samlat Tuggben från Monster.
Tuggben för hund

Tuggben från Trixie

Visa produkter inom Tuggben från Trixie.
Tuggrulle 10-pack

Tuggben från 2pets

Här har vi samlat Tuggben från 2pets.
Twisted Stick - Vit

Tuggben från Treateaters

Här har vi samlat Tuggben från Treateaters.
Upp till 22% rabatt
Tuggben Norrsken - Tuggfläta

Tuggben från PetNation

Här har vi samlat Tuggben från PetNation.

Se gärna också

Svensk Tjurmuskel - 10 cm / 1 st

Ett naturligt hundgodis gjort av 100% tjurmuskel från svenska märket TassaFritt. Tjurmuskel är nötdjurets penis och är en hårt hundtugg som får hunden att använda käkarna och gnaga ordentligt. Även om nötmuskeln är hård så innehåller den inga vassa ben som kan ge flisor. Tugget är mycket proteinrikt med låg fetthalt vilket för det till ett hälsosamt tugg som även passar känsliga magar. Tjurmuskeln är inte kladdig och går att ha i fickan. Dock kan det bli kladdigt och dofta mycket när det tuggas.   Tuggbenet kommer i två olika längder som du väljer beroende på din hunds storlek. 10 cm passar mindre hundar och valpar medan 20 cm rekommenderas till större hundar. Produkten säljs sedan styckvis, i 10-pack samt 20-pack.   TassaFritt är ett svenskt märke som lägger vikt i att din hunds godis ska vara av högsta kvalitet, varför det är gjort av helt naturliga ingredienser samt är gjort på svenska råvaror och bidrar då till att stötta våra svenska bönder. TassaFritt är också med och ger en del av dess intäkter till Hundstallet, så du bidrar till att hundar i nöd får tak över huvudet, mat och sällskap genom att köpa TassaFritts produkter!   Ett hårt hundtugg. Inga tilsatta ämnen, endast 100% protein. Rejält med tuggmotstånd. Snällt för magen. Svensk Torkad Tjurmuskel 100% Näringsinnehåll Procent Råprotein 71% Vatten  9,6% Råfett 12,1% Råaska 7,3%

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Hundmat24 2024