Sidan innehåller annonslänkar

2pets Strutstugg till hund - Ben 30 cm

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

Från 2pets kommer dessa strutstugg till hund. 100% naturliga med högt proteininnehåll, de är fria från spannmål och gluten och dessutom med en låg fetthalt.

Tuggen är av 100% struts. Dessa tugg ska ges som belöning vid sidan av en balanserad kost.

Se till att din hund alltid har tillgång till färskt vatten. Ska förvaras svalt och torrt.

  Finns i 2 olika tugg, ett ben på ca 30 cm och ett 4-pack med vingar på ca 35 cm styck.   100% naturligt tugg från struts Spannmålsfria Glutenfria Råprotein 29% Råoljor och fetter 2,4% Råaska 53,5% Vattenhalt 5,8% Växttråd 4,4% .

Hitta rätt produkt direkt!

Just nu hittar vi 176 st produkter

Tuggben från andra varumärken

Upp till 50% rabatt
Tandborste Star i Påse - M: 12 st

Tuggben från Whimzees

Visa produkter inom Tuggben från Whimzees.
Upp till 33% rabatt
Monster Hundgodis Rawhide Beef Roll Box - Large

Tuggben från Monster

Här har vi samlat Tuggben från Monster.
Tuggben för hund

Tuggben från Trixie

Visa produkter inom Tuggben från Trixie.
Tuggrulle 10-pack

Tuggben från 2pets

Här har vi samlat Tuggben från 2pets.
Twisted Stick - Vit

Tuggben från Treateaters

Här har vi samlat Tuggben från Treateaters.
Upp till 22% rabatt
Tuggben Norrsken - Tuggfläta

Tuggben från PetNation

Här har vi samlat Tuggben från PetNation.

Se gärna också

Dental Chew Lamb Tuggpinne 28 st - Small

Glömmer du också att borsta tänderna på din hund lite då och då? Dessa tuggben från Monster är inte bara smakfulla tack vare sitt innehåll av lamm, de är också formulerade för att minska tandsten och plack. Dessutom är de spannmålsfria och har en låg fetthalt, vilket gör dem till ett hälsosamt alternativ för din fyrbenta vän att gnaga på och samtidigt rengöra tänderna från palckbildning och förebygga tandsten mellan gångerna som du faktiskt minns att borsta tänderna på din hund.   Tuggpinnarna finns i olika storlekar för att passa storleken på din hund, de är räfflade och har ett relativt hårt tuggmotstånd för att mekaniskt rengöra din hunds tänder. Mekanisk rengöring är det effektivaste sättet att minimera plack och förebygga tandsten tillsammans med mineraler som förhindrar plackbildning. Förslagsvis ges en tuggis om dagen då det finns 28 st tuggpinnar i förpackningen.  Aktiva mineraler minskar tandsten och plack med upp till 80%. Rik på lamm för hög smaklighet. Låg fetthalt i ett spannmålsfritt recept. Se detaljerad fodergiva på påsens baksida. Anpassa mängden efter djurets individuella näringsbehov. Faktorer så som ras, aktivitetsnivå och livsstadie gör att det dagliga behovet kan variera. Vegetabiliska biprodukter   Lamm   Glycerin   Mineraler (natriumhexametafosfat)   Frukt (torkat äpple, citrusextrakt)   Alger (kelp)   Vitamin D3   Vitamin E   Biotin   Näringsinnehåll Procent  Råprotein 18,5% Råfett 3,1% Växttråd 2,2% Råaska 7% Vatten 20%

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Hundmat24 2024