100-pack med Tuggpinnar för hund - 100-pack Tuggpinnar

Beställ 100-pack med Tuggpinnar för hund - 100-pack Tuggpinnar på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten 100-pack med Tuggpinnar för hund - 100-pack Tuggpinnar inom kategorin Tuggben.

Produktinformation

100-pack med malda tuggpinnar som är enkla att tugga på även för mindre hundar.    Pinnarna är 12 cm långa och 10 mm i diameter.  100 st malda tuggpinnar.  Enkla för mindre hundar att tugga på. .

Se gärna också

Svenska Torkade Grisöron - 1 st

Utsökta torkade grisöron gjorda av 100% grisöron från svenska märket TassaFritt. Godiset är särskilt bra som som sysselsättning för små och stora hundar och är dessutom en klassiker som uppskattas enormt. Grisöronen är hårda och har ett relativt hårt tuggmotstånd varför det passar som sysselsättning under en längre period, perfekt att ha med till fiket eller restaurangen. Godisets storlek varierar och eftersom de är helt naturliga kan det förekomma enstaka hårstrån på öronen. Öronen har inga vassa kanter och doftar inte särskilt mycket.   TassaFritt är ett svenskt märke som lägger vikt i att din hunds godis ska vara av högsta kvalitet, varför det är gjort av helt naturliga ingredienser samt är gjort på svenska råvaror och bidrar då till att stötta våra svenska bönder. TassaFritt är också med och ger en del av dess intäkter till Hundstallet, så du bidrar till att hundar i nöd får tak över huvudet, mat och sällskap genom att köpa TassaFritts produkter! Hundgodis för hund i form av klassiska grisöron som är mycket uppskattat hos hundar. Inga tilsatta ämnen, gjort av protein från 100% grisöron.  Passar bra att knapra på en längre stund.    Hög proteinhalt, låg fetthalt. Svensk Gris (grisöron) 100% Näringsinnehåll Procent Råprotein 75.4% Vatten  9,6% Råfett 9,9% Råaska 5,1%

Mer information finns på produktens sida.

Se även andra produkter från Tuggben

Snabbfilter
Sortera
Produkter från kända varumärken
Midjeväskor

Midjeväskor från Non-Stop

Se alla produkter
Vintertäcke hund

Vintertäcke hund från Hurtta

Se alla produkter
Pellets

Pellets från Oxbow

Se alla produkter
Torrfoder

Torrfoder från Carnilove

Se alla produkter