Acme Hundvisselpipa Sonec 210 (Svart)

Beställ Acme Hundvisselpipa Sonec 210 (Svart) på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Acme Hundvisselpipa Sonec 210 (Svart) inom kategorin Träningsredskap för hund.

Produktinformation

Hundvisselpipa att använda till jakt eller inkallning!Genom att använda en visselpipa när du är ute med din hund gör att du kan kommunicera med hunden även på ett längre avstånd, exempelvis vid jakt En visselpipas ljud låter längre bort än din röst.Acme Hundvisselpipa 210 har ett drillande ljud, vilket är annorlunda från andra visselpipor på marknaden.

Detta gör att just denna visselpipan kan du välja att använda för att träna in ett visst kommando, hundar kan nämligen lära sig att olika visselljud betyder olika saker. Perfekt för dig som jagar eller håller på med hundsport där inkallning är en viktig del.Acme 210 är en stämd visselpipa som gör att den alltid håller rätt ton, dvs.

alla visselpipor av denna modellen håller samma ton. Så om du skulle tappa bort ett exemplar så kan du alltid köa en ny utan att behöva lära din hund det nya visselljudet. .

Se även andra produkter från Träningsredskap för hund

Snabbfilter
Sortera
Produkter från kända varumärken
Klösbrädor

Klösbrädor från Trixie

Se alla produkter
Torkat hundgodis

Torkat hundgodis från My Treat

Se alla produkter
Hundkläder

Hundkläder från 51 Degrees North

Se alla produkter
Kyldynor och Kylhanddukar

Kyldynor och Kylhanddukar från Aveo

Se alla produkter