Acme Hundvisselpipa Pro-Trialer 212 (Rosa)

Beställ Acme Hundvisselpipa Pro-Trialer 212 (Rosa) på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Acme Hundvisselpipa Pro-Trialer 212 (Rosa) inom kategorin Träningsredskap för hund.

Produktinformation

Hundvisselpipa att använda vid jakt och inkallning .

Träningsredskap för hund från andra varumärken

Trixie Löplina (5 m)

Träningsredskap för hund från Trixie

Visa produkter inom Träningsredskap för hund från Trixie.
Acme Hundvisselpipa 210,5 (Lime)

Träningsredskap för hund från Acme

Utforska allt inom Träningsredskap för hund från Acme.
Pro Dog Kamprulle Mjuk Rosa (15 x 6 cm)

Träningsredskap för hund från Pro Dog

Visa produkter inom Träningsredskap för hund från Pro Dog.
Feel Active Pro godisficka

Träningsredskap för hund från Feel Active

Utforska allt inom Träningsredskap för hund från Feel Active.

Se gärna också

Trixie Överljudsvisselpipa 5 cm

Visselpipa med överljud som låter lågt i våra öron, men som hundar hör utmärkt även på långt håll. Visselpipan har en ring som gör att den kan fästas på nyckelknippa eller liknande. Tillverkad i metall med silverfärg.6 cm lång Varför använda visselpipa?Visselpipa är ett mycket användbart redskap vid hundträning och framförallt vid inkallning. Ett vanligt inkallningsord exv "Hit!" eller "Kom!" kan givetvis fungera lika bra men med visselpipan är det lättare att vara konsekvent. Vi rekommenderar att använda belöningsbaserade metoder och lära hunden att visselpipan betyder "kom hit direkt så fort du bara kan så får du en toppenkul belöning". Såhär skulle du förslagsvis kunna gå tillväga:1. Lär hunden att visselpipan är något positivt. Vissla och bel

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Hundmat24 2023