Sidan innehåller annonslänkar

Acme Hundvisselpipa 210,5 (Orange)

Beställ Acme Hundvisselpipa 210,5 (Orange) på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Acme Hundvisselpipa 210,5 (Orange) inom kategorin Träningsredskap för hund.

Produktinformation

Acme 210 är en visselpipa som är frekvensstandardiserad och som säkerställer ett identiskt ljud med samma nummer. Visselpipan fungerar och ger samma ljud oberoende av miljö.Material plastMått 8 cmFärg Svart .

Träningsredskap för hund från andra varumärken

Trixie Löplina (5 m)

Träningsredskap för hund från Trixie

Visa produkter inom Träningsredskap för hund från Trixie.
Acme Hundvisselpipa 210,5 (Lime)

Träningsredskap för hund från Acme

Utforska allt inom Träningsredskap för hund från Acme.
Pro Dog Kamprulle Mjuk Rosa (15 x 6 cm)

Träningsredskap för hund från Pro Dog

Visa produkter inom Träningsredskap för hund från Pro Dog.
Feel Active Pro godisficka

Träningsredskap för hund från Feel Active

Utforska allt inom Träningsredskap för hund från Feel Active.

Se gärna också

Acme Hundvisselpipa Sonec 210 (Svart)

Hundvisselpipa att använda till jakt eller inkallning!Genom att använda en visselpipa när du är ute med din hund gör att du kan kommunicera med hunden även på ett längre avstånd, exempelvis vid jakt. En visselpipas ljud låter längre bort än din röst.Acme Hundvisselpipa 210 har ett drillande ljud, vilket är annorlunda från andra visselpipor på marknaden. Detta gör att just denna visselpipan kan du välja att använda för att träna in ett visst kommando, hundar kan nämligen lära sig att olika visselljud betyder olika saker. Perfekt för dig som jagar eller håller på med hundsport där inkallning är en viktig del.Acme 210 är en stämd visselpipa som gör att den alltid håller rätt ton, dvs. alla visselpipor av denna modellen håller samma ton. Så om du skulle tappa bort ett exemplar så kan du alltid köa en ny utan att behöva lära din hund det nya visselljudet.

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Hundmat24 2023