Produktinformation

Acme 210 är en visselpipa som är frekvensstandardiserad och som säkerställer ett identiskt ljud med samma nummer. Visselpipan fungerar och ger samma ljud oberoende av miljö.Material plastMått 8 cmFärg Svart .

Träningsredskap för hund från andra varumärken

Trixie Löplina (5 m)

Träningsredskap för hund från Trixie

Här har vi samlat Träningsredskap för hund från Trixie.
Feel Active Godisväska Gul

Träningsredskap för hund från Feel Active

Utforska allt inom Träningsredskap för hund från Feel Active.
Acme Hundvisselpipa 210,5 (Lime)

Träningsredskap för hund från Acme

Missa inga bra priser på Träningsredskap för hund från Acme.
Pro Dog Kamprulle Mjuk Rosa (15 x 6 cm)

Träningsredskap för hund från Pro Dog

Utforska allt inom Träningsredskap för hund från Pro Dog.

Se gärna också

Pro Dog Safety Munkorg (4)

Munkorg Safety från ProdogDenna munkorg från ProDog är designad för att sitta bekvämt på hunden under användning. Munkorgen är vadderad kring kanterna runt nosen för att minska risk för skav och den är helt öppen för att hunden ska kunna öppna munnen och hässja ordentligt.När behöver jag använda en munkorg?De flesta hundar behöver inte en munkorg. Vissa individer kan behöva munkorg vid t.ex veterinärbesök om de är mycket stressade och av den anledningen biter. Du kan även använda en munkorg om du har en hund som äter opassande saker under promenaden. Munkorg kan även passa tillfälligt för att förhindra att hunden slickar sår från exempelvis en operation. Konsultera gärna en seriös hundinstruktör innan du väljer att ha munkorg på din hund.Hur ska munkorgen sitta?Du mäter hundens nos från nosspetsen till nosens bas som är precis under ögonen. En bra riktlinje är att munkorgen ska kunna täcka 2/3 av hundens nos. Nosens längd är den viktigaste parametern när du ska välja storlek på denna munkorg, men kom även ihåg nosens bredd. Vissa raser har en form på nosen som denna munkorg inte är anpassad för, t.ex boxer.Munkorg i plast från ProdogDesignad för att vara bekväm för din hundVadderad kring nosÖppen för att hunden ska kunna hässjaMånga storleksvarianter

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Hundmat24 2024