Sidan innehåller annonslänkar

Acme 211,5 Visselpipa (Svart)

Beställ Acme 211,5 Visselpipa (Svart) på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Acme 211,5 Visselpipa (Svart) inom kategorin Träningsredskap för hund.

Produktinformation

Acme’s visselpipor håller hög kvalité och garanterar en frekvent identisk ton för alla pipor med samma nummer. Visselpiporna är i plast och fungerar oavsett yttre förhållanden.  Acme 211.5 har en lägre (mörkare) ton och används främst på retrievers som ibland jobbar långt ifrån föraren. Visselpipan hörs för hunden på flera hundra meters håll även i blåsigt väder.  Ögla för att fästa ett band i finns.  Längd 8 cm .

Se gärna också

Feel Active Pro godisficka

EgenskaperFeel Active Pro godisficka är en praktisk och bekväm godisficka som passar lika bra till promenaden som till träningen. Med en stor öppning, så att du snabbt och smidigt kommer åt godiset, så att belöningen inte behöver dröja.Det går också att stänga godisfickan när den inte används, så att det inte ramlar ut godis under promenaden. Med ett blixtlås på sidan för säker förvaring av telefon och nycklar.Godisfickans yta är teflonbehandlad och därmed smutsavvisande samt skyddad mot regn och stänk.Volym: 1,7 liter. Yttermått: 22 x 56 x 18 cm.Midjebandet går att ställa in upp till 120 cm.Finns i svart och rosa.AnvändningGodisväska för promenad eller träning.Med blixtlås för säker förvaring av värdesaker.Smutsavvisande material som skyddar mot regn.

Mer information finns på produktens sida.

Se även andra produkter från Träningsredskap för hund

Snabbfilter
Sortera
Produkter från kända varumärken
Tuggben

Tuggben från Ozami

Se alla produkter
Hundskor

Hundskor från Non-stop Dogwear

Se alla produkter
Fodertillskott

Fodertillskott från Virbac

Se alla produkter
Regnjackor hund

Regnjackor hund från ItsyBitsy

Se alla produkter