Sidan innehåller annonslänkar

Acme 211,5 Visselpipa (Svart)

Beställ Acme 211,5 Visselpipa (Svart) på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Acme 211,5 Visselpipa (Svart) inom kategorin Träningsredskap för hund.

Produktinformation

Acme’s visselpipor håller hög kvalité och garanterar en frekvent identisk ton för alla pipor med samma nummer. Visselpiporna är i plast och fungerar oavsett yttre förhållanden.  Acme 211.5 har en lägre (mörkare) ton och används främst på retrievers som ibland jobbar långt ifrån föraren. Visselpipan hörs för hunden på flera hundra meters håll även i blåsigt väder.  Ögla för att fästa ett band i finns.  Längd 8 cm .

Träningsredskap för hund från andra varumärken

Trixie Löplina (5 m)

Träningsredskap för hund från Trixie

Visa produkter inom Träningsredskap för hund från Trixie.
Acme Hundvisselpipa 210,5 (Lime)

Träningsredskap för hund från Acme

Utforska allt inom Träningsredskap för hund från Acme.
Pro Dog Kamprulle Mjuk Rosa (15 x 6 cm)

Träningsredskap för hund från Pro Dog

Visa produkter inom Träningsredskap för hund från Pro Dog.
Feel Active Pro godisficka

Träningsredskap för hund från Feel Active

Utforska allt inom Träningsredskap för hund från Feel Active.

Se gärna också

Cloud7 Godisväska Grå

Cloud7 Godisväska GråBli snyggast på promenaden och hundträningen med denna supersmarta och fina godiväska! Slipp hundgodislukt och nersmulade jackfickor, du får till och med plats med bajspåsen i denna kombinerade bag! Väskan fäster på valfritt ställe  genom en smidig hake, eller genom att trä bältet genom hällan på baksidan. Denna godisbag från Cloud7 har en snygg mörkgrå design med mässingsdetaljer. Tyget är lätt vattenavstötande och väskan försluts genom ett enkelt ihopdragbart snöre eller ett smidigt magnetiskt knäppe i öppningen. Väskan har flera fack med plats för godis och kanske en klicker? Ett riktigt fint och praktiskt tillbehör att addera till hundträningen!Godisväska för hundgodisMörkgrå design med mässingsdetaljerLätt vattenavstötande tygFlera fickor för förvaringKan fästas med hake eller med hälla på baksidan  

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Hundmat24 2023