Sidan innehåller annonslänkar

Acme 211,5 Visselpipa (Orange)


Beställ Acme 211,5 Visselpipa (Orange) på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Acme 211,5 Visselpipa (Orange) inom kategorin Träningsredskap för hund.

Produktinformation

Acme’s visselpipor håller hög kvalité och garanterar en frekvent identisk ton för alla pipor med samma nummer. Visselpiporna är i plast och fungerar oavsett yttre förhållanden.  Acme 211.5 har en lägre (mörkare) ton och används främst på retrievers som ibland jobbar långt ifrån föraren. Visselpipan hörs för hunden på flera hundra meters håll även i blåsigt väder.  Ögla för att fästa ett band i finns.  Längd 8 cm .

Se gärna också

Pro Dog Target Stick Mintgrön

Ta träningen till en annan nivå med en Target Stick från ProDog!Denna target stick gör träningen extra rolig med ditt djur!Target betyder ungefär ”riktpunkt” eller ”mål” och är en träningsmetod där man lär sitt djur att beröra till exempel sin hand, ett föremål eller utmärkt punkt för olika ändamål som senare kan utvecklas till olika trick eller andra önskvärda beteenden.En target stick går att använda till alla typer av djur!På denna target stick lär man djuret att vidröra den gröna bollen, vanligtvis med nosen. Target stick kan användas som en förlängd arm vilket kan underlätta kommunikationen mellan dig och din hund (eller vilket djur som helst!) när ni ska jobba med avstånd från varandra! Denna target stick är dock så fiffig att du kan justera längden och på så vis anpassa träningen efter vad som fungerar bäst för just dig och ditt djur! Target stick fungerar allra bäst med klickerträning. Du lär djuret att beröra den gröna bollen genom att klicka och ge favritgodiset när djuret utför det korrekta beteendet!Låt kreativiteten flöda, med rätt inställning och riktigt goda belöningar är möjligheterna för dig och ditt djur oändliga!Target stick med justerbar längdFungerar till alla typer av djurAnvänds oftast i samband med klickerträningKreativ och kul träningsmetod!  

Läs mer

Från kunskapsbanken

Acme

Acme kan syfta på följande: Acme (fiktivt varumärke), ett fiktivt varumärke som används i USA Acme (finansbolag), ett tidigare svensk finansbolag Acme-gänga, en amerikansk typ av trapetsgänga Acme, Alberta, en ort i Alberta, Kanada

Hasselfors

Hasselfors är en tätort i Laxå kommun och kyrkby i Skagershults socken. Orten ligger i sydvästra Närke mellan de båda sjöarna Toften och Teen vid Kilsbergens sydvästra utlöpare i norr samt mot Närkeslätten i öster och angränsar i söder och sydväst mot Tiveden i ett av Sveriges insjötätaste områden.