Sidan innehåller annonslänkar

Acme 211,5 Visselpipa (Orange)

Beställ Acme 211,5 Visselpipa (Orange) på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Acme 211,5 Visselpipa (Orange) inom kategorin Träningsredskap för hund.

Produktinformation

Acme’s visselpipor håller hög kvalité och garanterar en frekvent identisk ton för alla pipor med samma nummer. Visselpiporna är i plast och fungerar oavsett yttre förhållanden.  Acme 211.5 har en lägre (mörkare) ton och används främst på retrievers som ibland jobbar långt ifrån föraren. Visselpipan hörs för hunden på flera hundra meters håll även i blåsigt väder.  Ögla för att fästa ett band i finns.  Längd 8 cm .

Se gärna också

Trixie Biker-set De Luxe Cykelset

EgenskaperBiker-set De Luxe Cykelset gör att du säkert kan cykla tillsammans med din hund. Anordningen monteras enkelt fast på din cykel och skapar ett säkert avstånd mellan cykeln och din hund. Genom att använda ett cykelset behöver du inte heller oroa dig för att kopplet trasslar in sig i däcken.Biker-set De Luxe Cykelset innehåller förlängningsarm med reflex och fjäder, kort koppel med dubbla karbinhakar och fästanordning.Observera!Att springa på asfalt kan skada eller överanstränga hundens trampdynor och leder. Börja därför inte cykelträna din hund innan den vuxit färdigt och se till att inte överanstränga din hund i onödan.AnvändningVid cykling med hundSkötselSetet bör rengöras regelbundet med såpvatten och fjädern smörjas med olja.

Mer information finns på produktens sida.

Se även andra produkter från Träningsredskap för hund

Snabbfilter
Sortera
Produkter från kända varumärken
Våtfoder

Våtfoder från Latz

Se alla produkter
Hundborstar

Hundborstar från Furminator

Se alla produkter
Rengöring och Städ

Rengöring och Städ från Urine Off

Se alla produkter
Våtfoder

Våtfoder från Mjau

Se alla produkter