Monster Dog Treats Freeze Dried Lamb 45 g

Beställ Monster Dog Treats Freeze Dried Lamb 45 g på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Monster Dog Treats Freeze Dried Lamb 45 g inom kategorin Träningsgodis.

Produktinformation

Monster Dog Treats Freeze Dried Lamb Naturliga och smakrika godbitar från Norden! Detta hundgodis från Monster är tillverkat av 100% frystorkat lamm och har tillagats i Sverige! Lammkött är magert och kan även passa hundar som har lätt för att reagera på andra typer av proteiner Monster Dog Treats Freeze Dried Lamb innehåller endast en enda ingrediens och är helt utan onödiga tillsatser.

Dessutom gör frystorkningen att godiset smakar härligt naturligt då smakämnena bevaras i den försiktiga tillagninsprocessen. Ett gott och lite nyttigare godis för dig som kanske värnar om både hälsa och miljö! Självklart utan att tumma på smaklighet och anledningen till att ge godbitar till vovven-en läcker belöning förstås!Frystorkat hundgodis från MonsterTillagat i Sverige av Nordiskt kött100% LammMagert och kan passa känsliga hundarEn enda ingrediens

Produkter från kända varumärken
Hundhalsband

Hundhalsband från Hurtta

Se alla produkter
Spannmålsfri kattmat

Spannmålsfri kattmat från Bozita

Se alla produkter
Hundborstar

Hundborstar från Kerbl

Se alla produkter
Fodertillskott

Fodertillskott från Statera Dogcare

Se alla produkter