Magnussons Ekologiska Hundkex Små 5 kg

Beställ Magnussons Ekologiska Hundkex Små 5 kg på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Magnussons Ekologiska Hundkex Små 5 kg inom kategorin Träningsgodis.

Produktinformation

Hundar älskar den goda smaken hos Magnusson Ekologiska Hundkex. Ge hunden några kex varje dag så får tänder och tandkött god motion.

Utmärkt som belöning och uppmuntran, som resmat eller liknande.Magnusson Ekologiska Hundkex är i huvudsak tillverkade av KRAV-godkända ekologiska råvaror ifrån det svenska jordbruket. Genom att använda maximalt mycket ekologiska råvaror vill vi bidra till en bättre miljö och till ett öppet landskap med biologisk mångfald.

Resultatet blir att din hund äter produkter tillverkade av absolut högsta möjliga kvalitet. Ingredienser Stenmalt ekologiskt fullkornsvetemjöl*, kallpressad ekologisk rapsolja*, köttmjöl, potatisfiber, ekologiska vetegroddar*, mineraler.Kom ihåg att godis aldrig är ett alternativ till en balanserad kost - det ska alltid ges vid sidan av som en bonus eller belöning. Oavsett hur förtjust din fyrbenta vän är i godbitar så är det du som ägare som ansvarar för att den håller sig frisk och kry.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

Produkter från kända varumärken
Hundtröjor

Hundtröjor från Be Nordic

Se alla produkter
Problem med urinvägarna

Problem med urinvägarna från Hill's Prescription Diet

Se alla produkter
Hundskor

Hundskor från Back on Track

Se alla produkter
Repleksaker

Repleksaker från Aveo

Se alla produkter