Sidan innehåller annonslänkar

2Pets Minicubes med Lamm 100 g

Jämför produkt 2Pets Minicubes med Lamm 100 g online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten 2Pets Minicubes med Lamm 100 g i kategorin Träningsgodis här hos oss.

Produktinformation

2Pets Minicubes med Lamm 100 gDessa små kuber fungerar utmärkt som belöningsgodis på hundträningen eller promenaden! Kubernas storlek gör att de passar för hundar av de flesta raser, och de är lätta att tugga.Detta hundgodis är fritt från spannmål och har en hög kötthalt De har naturligt god smak, och är baserade på läckert lammkött.

Lamm är en lättsmält proteinkälla som de flesta hundar älskar, och som de flesta hundar tål!En påse rymmer 100 g Påsen går att återförsluta.Kom ihåg att godis aldrig är ett alternativ till en balanserad kost - det ska alltid ges vid sidan av som en bonus eller belöning.

Oavsett hur förtjust din fyrbenta vän är i godbitar så är det du som ägare som ansvarar för att den håller sig frisk och kry. Titta på rekommendationerna på förpackningen och kom ihåg att alla djur är individer - anpassa intaget efter vad som passar just din vän!

Se även andra produkter från Träningsgodis

Snabbfilter
Sortera
Produkter från kända varumärken
Hundbajspåsar

Hundbajspåsar från Earth Rated

Se alla produkter
Flytvästar

Flytvästar från Baltic

Se alla produkter
Våtfoder

Våtfoder från Bozita

Se alla produkter
Våtfoder

Våtfoder från HappyDog

Se alla produkter