Sidan innehåller annonslänkar

2pets Horse Cubes (400 g)

Beställ 2pets Horse Cubes (400 g) på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten 2pets Horse Cubes (400 g) inom kategorin Träningsgodis.

Produktinformation

EgenskaperEtt smakrikt och naturligt hundgodis med hög kötthalt, passar utmärkt som belöning vid sidan av en balanserad kost. Benet är tillverkat av färska råvaror med låg fetthalt.

Finns i olika storlekar.Allt godis/tugg från 2pets är ett godkänt och säkrat livsmedel inom EU (HACCP) och USA (FDA). Även fabriken är ISO 22000 certifierade, vilket innebär att spårbarheten säkras i hela produktionskedjan.Kom ihåg att godis aldrig är ett alternativ till en balanserad kost - det ska alltid ges vid sidan av som en bonus eller belöning.

Oavsett hur förtjust din fyrbenta vän är i godbitar så är det du som ägare som ansvarar för att den håller sig frisk och kry. Titta på rekommendationerna på förpackningen och kom ihåg att alla djur är individer - anpassa intaget efter vad som passar just din vän!

Träningsgodis från andra varumärken

Upp till 20% rabatt
Buddy Petfoods Duckalicious Hundgodis 200 g

Träningsgodis från Buddy Petfoods

Visa produkter inom Träningsgodis från Buddy Petfoods.
Upp till 20% rabatt
Carnilove Dog Crunchy Snack Ostrich & Blackberries 200 g Köp 6 för 239!

Träningsgodis från Carnilove

Visa produkter inom Träningsgodis från Carnilove.
Dogman Favoritgodis (14 kg)

Träningsgodis från Dogman

Utforska allt inom Träningsgodis från Dogman.
Upp till 16% rabatt
Trixie Soft Snack Happy Mix 500 g Köp 4 för 199!

Träningsgodis från Trixie

Visa produkter inom Träningsgodis från Trixie.
Upp till 15% rabatt
FourFriends Dog Training Treats Grain Free Deer 400 g

Träningsgodis från FourFriends

Utforska allt inom Träningsgodis från FourFriends.
Pala 100% Duck 100 g

Träningsgodis från Pala

Utforska allt inom Träningsgodis från Pala.

Se gärna också

Carnilove Dog Crunchy Snack Salmon & Blueberries 200 g

EgenskaperDå produkten endast har en proteinkälla funkar det fint att även använda på överkänsliga hundar eller hundar som är allergiska mot vissa protein. Blåbär främjar en fortsatt bra hjärnfunktion.Eftersom spannmål inte är en del av den naturliga kosten för vilda hundar är Carnilove helt spannmålsfritt. Alla kött- och djurbaserade ingredienser i Carnilove väljs med kvalitet som viktigaste kriterium och kommer från reglerade gårdar i Tjeckien, Tyskland, Sverige, Skottland, Norge och Australien. Oljan som finns i Carnilove kommer från skotsk lax och innehåller höga nivåer DHA och EPA, skalen från marina kräftdjur och broskextrakt är naturliga källor för broskskyddande ämnen som har en positiv effekt på rörlighet och allmäntillstånd för leder, senor och ledband.UtfodringSe detaljerad fodergiva på förpackningen.AnvändningKrispiga bitar som är bra för tand- och munhygienen.Oemotståndlig smak.Blåbär främjar en fortsatt bra hjärnfunktion.Kom ihåg att godis aldrig är ett alternativ till en balanserad kost - det ska alltid ges vid sidan av som en bonus eller belöning. Oavsett hur förtjust din fyrbenta vän är i godbitar så är det du som ägare som ansvarar för att den håller sig frisk och kry. Titta på rekommendationerna på förpackningen och kom ihåg att alla djur är individer - anpassa intaget efter vad som passar just din vän!

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Hundmat24 2023