Sidan innehåller annonslänkar

Tello Lamb & Rice

Jämför produkt Tello Lamb & Rice online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Tello Lamb & Rice i kategorin Torrfoder här hos oss.

Produktinformation

TELLO Lamb & Riceär ett vetefritt hundfoder med mycket hög smaklighet. Den största proteindelen kommer från lammkött.

Lammkött är det mildaste köttet och kan mycket väl passa till hundar som har allergibesvär av något slag. Fodret innehåller glucosamin och fructo-oligosakkarider (FOS).

TELLO Lamb & RiceSuper Premiumfoder passar till alla normalt aktiva hundar och täcker hela din hunds dagliga näringsbehov. Med sin välbalanserade råvarusammansättning med ris och lammkött har fodret mycket hög smältbarhet och är skonsamt mot hundens mage.

Passar såväl till unga som vuxna hundar, dräktiga och digivande tikar, bruks- och jakthundar.Storlek på bitarnaBitarna är runda och påminner om en knapp. Måtten är cirkaDiameter 15 mmHöjd 4-5 mmOBS!Doseringstabellen ger endast riktlinjer på mängd foder per dag

Fodergivan anpassas efter hundens individuella energibehov. Dela upp måltiderna i två mål per dag och på regelbundna tider.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

Produkter från kända varumärken
Våtfoder

Våtfoder från Purina Latz

Se alla produkter
Hundselar

Hundselar från Rukka

Se alla produkter
Hundhalsband

Hundhalsband från Hurtta

Se alla produkter
Torrfoder

Torrfoder från Pala

Se alla produkter