Sidan innehåller annonslänkar

Nutrima Dog Adult Skin+ (12 kg)

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

Nutrima Skin+ -Ett torrfoder för hundar som behöver extra stöd av hudbarriärenNutrima är ett företag som tillverkar foder av riktig premiumkvalitet. Denna foderserie är hypoallergenisk vilket passar hundar som är känsliga för olika typer av födoämnen.

Denna variant av fodret är särskilt sammansatt med ingredienser som verkar för frisk hud, det innehåller även flera hälsofrämjande ämnen!Nutrima Skin+ främjar god hudkvalitet tack vare en unik sammansättning av ingredienserDetta torrfoder är avsett för vuxna hundar som har lätt att få torr och irriterat hud Fodret är till att börja med baserat från kött från anka och lax vilket gör det härligt rikt på smak.

Utöver det innehåller Nutrima Skin+ flera hälsofrämjande ingredienser som också har god förebyggande och vårdande effekt av hundens hud. B.laOlivolja-Verkar för vacker hud och pälsKamomill-Har en lugnande effekt och kan fungera mot irriterad hudOmega 3 fettsyror från lax och sjögräs-Har i första hand positiv verkan på hela immunförsvaret, men kan ha särskilt god effekt på hud, klor, päls och ögon.Antioxidanter från tillsatt vitamin A och E, dessa komponenter kan motverka eller fördröja celens naturliga nedbrytningsprocessNutrima Skin+ är ett mycket smakrikt foder som vi tror att hunden kommer att älska att äta!Torrfoder för vuxna hundarSärskilt anpassat för hundar med känslig eller irriterad hudInnehåller b.la omega 3 , kamomill och vitamin A+EMed hög kötthalt baserat på kött från anka och lax

Torrfoder från andra varumärken

Upp till 20% rabatt
Adult Dog - 11,4 kg

Torrfoder från Acana

Visa produkter inom Torrfoder från Acana.
Upp till 10% rabatt
Orijen Dog Original 2x11,4 kg

Torrfoder från Orijen

Visa produkter inom Torrfoder från Orijen.
Upp till 20% rabatt
Royal Canin Norsk Skogkatt (10 kg)

Torrfoder från Royal Canin

Visa produkter inom Torrfoder från Royal Canin.
Purenatural Dog Adult Sensitive Salmon 2 x 12 kg

Torrfoder från Purenatural

Visa produkter inom Torrfoder från Purenatural.
Upp till 15% rabatt
Eukanuba Dog Adult Large 2 x 15kg

Torrfoder från Eukanuba

Här har vi samlat Torrfoder från Eukanuba.
Upp till 15% rabatt
Yarrah Organic Dog Adult Vega Vegetarian 2x10 kg

Torrfoder från Yarrah

Utforska allt inom Torrfoder från Yarrah.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Hundmat24 2024