Norwegian Forest Adult Torrfoder för katt - 10 kg

Beställ Norwegian Forest Adult Torrfoder för katt - 10 kg på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Norwegian Forest Adult Torrfoder för katt - 10 kg inom kategorin Torrfoder.

Produktinformation

Skräddarsytt torrfoder för Norsk skogskatt som främjar en god mag- och tarmhälsa genom att minska uppkomsten av hårbollar. Dessutom med med Omega-3 fettsyror som stödjer en blank och silkeslen päls för din långhåriga katt.

  Royal Canin® Norwegian Forest Cat Adult torrfoder är utformad för den norska skogskattens specifika behov. Den skräddarsydda triangulära foderbiten är anpassad till den norska skogskattens starka käke och förlänger tuggandet, vilket får katten att äta långsammare.

En särskild blandning av kostfibrer bidrar till att minska och kontrollera bildningen av hårbollar, genom att naturligt stimulera kattens tarmpassage.   Den norska skogskatten har en tjock päls som består av en vattenavvisande överpäls och en ullig, tjock underpäls som är isolerande.

Det exklusiva näringskomplexet i fodret bidrar till att stödja hudens skyddande roll för att effektivt bibehålla en hälsosam hud och gott pälsskick. Dessutom har näringen en anpassad näringsprofil som bidrar till att bibehålla en idealisk kroppsvikt.

Fodret hjälper också till att främja ett hälsosamt skelett och leder. Det är berikat med L-karnitin, ett viktigt näringsämne som bidrar till en hälsosam fettförbränning.

Stödjer en hälsosam vikt genom tillförsel av L-karnitin. Med mekaniska foderbitar för att motverka plack och tandsten.

Minskar bildningen av hårbollar. DHA och EPA för en glänsande päls och frisk hud.

Se detaljerad fodergiva på säckens baksida. Anpassa mängden efter djurets individuella näringsbehov.

Produkter från kända varumärken
Kosttillskott

Kosttillskott från Vetoquinol

Se alla produkter
Pipleksaker

Pipleksaker från Petcare

Se alla produkter
Våtfoder

Våtfoder från HappyCat

Se alla produkter
Bäddar

Bäddar från Bia Bed

Se alla produkter