Monster Dog Adult Small Bites Chicken and Turkey (2 kg)

Jämför produkt Monster Dog Adult Small Bites Chicken and Turkey (2 kg) online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Monster Dog Adult Small Bites Chicken and Turkey (2 kg) i kategorin Torrfoder här hos oss.

Produktinformation

Monster Dog Adult Small Bites Chicken and TurkeyTorrfoder med små bitar med smak av kyckling och kalkon, för vuxna hundar av små raser. Monster Dog Adult Small Bites Chicken and Turkey, är ett komplett vete och glutenfritt hundfoder, skräddarsydd för att tillmötesgå näringsbehoven hos vuxna hundar i små storlekar.Små foderbitar. Huvudingrediensen består av en hög andel proteinrik kyckling och kalkon, en proteinkälla som är snäll mot hundens mage.Monster Dog Adult Small Bites Chicken and Turkey är dessutom berikat med sjögräs, kikärtor, äpple, morot, och tomat som är en källa till helt glutenfria fibrer och mineraler.Detta hundfoder passar därför bra till hundar med känslig mage eller matallergier.Det proteinrika kyckling och kalkonköttet kombinerat med näringsrika frukter och grönsaker gör Monster Dog Adult Small Bites Chicken and Turkey till ett nyttigt skonsamt helfoder som ger din hund allt den behöver för ett friskt och aktivt hundliv. Dessutom är det berikat med mineraler som kan hjälpa för reducering av tandsten.Finns i 2 & 12 Kg foderpåsar!Egenskaper Monster Dog Adult Small Bites Chicken and TurkeyPremiumhundfoderGluten & vetefrittKyckling & kalkonSmå vuxna hundar

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

Produkter från kända varumärken
Fodertillskott

Fodertillskott från Aptus

Se alla produkter
Selar

Selar från Trixie

Se alla produkter
Hundhalsband

Hundhalsband från Basic

Se alla produkter
Spannmålsfri kattmat

Spannmålsfri kattmat från Applaws

Se alla produkter