Monster Dog Adult Grain Free Singles Lamb Small Bites (2 kg)

Beställ Monster Dog Adult Grain Free Singles Lamb Small Bites (2 kg) på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Monster Dog Adult Grain Free Singles Lamb Small Bites (2 kg) inom kategorin Torrfoder.

Produktinformation

Monster Dog Adult Grain Free Singles Lamb Small BitesTorrfoder med små bitar med smak av lamm, för vuxna hundar av små raser. Monster Dog Adult Grain Free Singles Lamb Small Bites, är ett komplett spannmålsfritt torrfoder, skräddarsydd för vuxna hundar av små raser.Små foderkulor. Fodret består av en enda proteinkälla - Lamm, en proteinkälla som är snäll mot hundens mage.-Visste du att lamm är ett protein som de flesta hundar tål, även de hundarna med en känslighet för att utveckla foderallergi.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

Produkter från kända varumärken
Hundskor

Hundskor från RuffWear

Se alla produkter
Kläder

Kläder från PAIKKA

Se alla produkter
Löpbälten

Löpbälten från Non-Stop

Se alla produkter
Hundbollar

Hundbollar från NERF

Se alla produkter