Monster Dog Adult Grain Free Singles Lamb Small Bites (12 kg)

Jämför produkt Monster Dog Adult Grain Free Singles Lamb Small Bites (12 kg) online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Monster Dog Adult Grain Free Singles Lamb Small Bites (12 kg) i kategorin Torrfoder här hos oss.

Produktinformation

Monster Dog Adult Grain Free Singles Lamb Small BitesTorrfoder med små bitar med smak av lamm, för vuxna hundar av små raser. Monster Dog Adult Grain Free Singles Lamb Small Bites, är ett komplett spannmålsfritt torrfoder, skräddarsydd för vuxna hundar av små raser.Små foderkulor. Fodret består av en enda proteinkälla - Lamm, en proteinkälla som är snäll mot hundens mage.-Visste du att lamm är ett protein som de flesta hundar tål, även de hundarna med en känslighet för att utveckla foderallergi.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

Produkter från kända varumärken
Fodertillskott

Fodertillskott från Oxbow

Se alla produkter
Hundhalsband

Hundhalsband från Cloud7

Se alla produkter
Husse  Matte

Husse Matte från Feel Active

Se alla produkter
Kattsand

Kattsand från Compact Care

Se alla produkter