Monster Cat Adult Original Sterilized Chicken and Turkey (6 kg)

Jämför produkt Monster Cat Adult Original Sterilized Chicken and Turkey (6 kg) online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Monster Cat Adult Original Sterilized Chicken and Turkey (6 kg) i kategorin Torrfoder här hos oss.

Produktinformation

Monster Cat Adult Original Sterilised Chicken & TurkeyEtt torrfoder för vuxna kastrerade katter med ingredienser av riktig premiumkvalitet! Fodret är baserat på kött från kyckling och kalkon och har en kontrollerad mängd fett för att din kastrerade katt inte ska riskera att lägga på sig oönskade kilon! När katten har kastrerats förändras den hormonella balansen i kroppen vilket kan resultera i att metabolismen blir mindre aktiv Detta innebär också att kroppens generella fettförbränning påverkas och gör att katten lättare kan gå upp i vikt.

Kastrerade katter har också en tendens att få en ökad aptit vilket ytterligare gör att de lätt lägger på sig ohälsosamma kilon. Detta har man tagit hänsyn till i Monster Cat Adult Original Sterilised Chicken & Turkey som har en lägre procent fett samtidigt som det är rikt på protein och mättande fibrer! Detta gör att din katt kan äta sig mätt och få i sig tillräckligt med näring samtidigt som att den håller vikten! Fodret är baserat på kyckling och kalkon som båda är protein med hög smältbarhet och som lätt tas upp av kroppen

Det är rikt på fibrer i form bland annat havre och sötpotatis samt flera andra frukter, bär och grönsaker. Fibrerna gynnar även miljön i mage och tarm och främjar matsmältningsystemet och ökar mättnadskänslan.

Tillsammans med tillsatt prebiotika skapar fodret en gynnsam miljö i mage och tarm!Monster Cat Adult Original Sterilised  Chicken & Turkey är ett komplett helfoder av utmärkta råvaror som vi tror kommer göra katten nöjd och belåten Dessutom är det ju riktigt gott!Torrfoder för kastrerade vuxna katterMed kyckling och kalkonPh-balanserat för friska urinvägarTillsatt prebiotikaInnehåller sötpotatis och havreKontrollerat fettinnehåll för att minimera risk för övervikt

Produkter från kända varumärken
Kaninpellets

Kaninpellets från Versele-Laga

Se alla produkter
Regnjackor hund

Regnjackor hund från Rukka

Se alla produkter
Balsam

Balsam från Espree

Se alla produkter
Problem med urinvägarna

Problem med urinvägarna från Specific

Se alla produkter