Miniature Schnauzer Adult Torrfoder för hund - 7,5 kg

Beställ Miniature Schnauzer Adult Torrfoder för hund - 7,5 kg på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Miniature Schnauzer Adult Torrfoder för hund - 7,5 kg inom kategorin Torrfoder.

Produktinformation

Skräddarsytt torrfoder för Schnauzer som aktivt arbetar med att hålla urinvägar, päls och tänder vid god hälsa. Fodret är fullpackat med aminosyror och kalciumkelatorer som bibehåller den naturliga färgen på din hunds päls, samt motverkar tandsten.

  Royal Canin® Miniature Schnauzer Adult torrfoder är speciellt utformat med din vuxna dvärgschnauzers näringsbehov i åtanke. Torrfodret innehåller en anpassad sammansättning som bidrar till att bibehålla urinvägsfunktionen.

Detta speciella foder uppmuntrar också din hund att dricka oftare – vilket hjälper din schnauzer att förbli rehydrerad vilket ytterligare bidrar till hälsosamma urinvägar. Näringen innehåller optimala nivåer av specifika aminosyror som bidrar till att bibehålla den naturliga färgen på din schnauzers päls, oavsett färg.

Dessutom har maten ett måttligt fettinnehåll som – i kombination med daglig träning – hjälper din hund att bibehålla sin idealvikt.   Torrfoderbitarna har även skräddarsytts exklusivt för rasen dvärgschnauzer.

Tack vare att kalciumkelatorer är inkluderade, hjälper fodret också till att stödja din hunds tandhälsa genom att hjälpa till att bromsa bildandet av tandsten. Med specifika aminosyror som bibehåller den naturliga färgen på pälsen.

Stödjer en frisk urinvägsfunktion genom ett ökat vattenintag. Bromsar bildandet av tandsten och plack.

Se detaljerad fodergiva på påsens baksida. Anpassa mängden efter djurets individuella näringsbehov.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

Produkter från kända varumärken
Cykelkorgar

Cykelkorgar från Trixie

Se alla produkter
Koppel

Koppel från Hunter

Se alla produkter
Torrfoder

Torrfoder från Brit Premium

Se alla produkter
Koppel

Koppel från Aveo

Se alla produkter