Sidan innehåller annonslänkar

Mini Puppy Torrfoder för Valp - 4 kg

Jämför produkt Mini Puppy Torrfoder för Valp - 4 kg online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Mini Puppy Torrfoder för Valp - 4 kg i kategorin Torrfoder här hos oss.

Produktinformation

Skräddarsytt torrfoder för små valpar upp 10 månaders ålder som främjar starkt immunförsvar, friska tänder och balans i tarmfloran. De lättsmälta proteinerna, i kombination med probiotika lugnar den känsliga valpmagen, samtidigt som kombon lägger grunden till en stabil utveckling för din lilla valp.

  Royal Canin Mini Puppy Torrfoder för Valp har utformats för att tillgodose näringsbehovet hos valpar av små raser. Fodret är lämpligt för valpar i åldern 2–10 månader, vars vikt som fullvuxna är högst 10 kg.

Tillväxten är ett viktigt skede i valpens liv. Det är en tid med både stora förändringar och nya upptäckter.

Under den här perioden är valpens immunförsvar under utveckling. Därför innehåller fodret antioxidanter – bland annat vitamin E – som bidrar till att stödja utvecklingen av din valps immunförsvar.

  Foderbitarna är små och lätta att tugga, vilket är perfekt för din valps lilla mun, medan lukt och smak har anpassats för att tillfredsställa de mest kräsna hundar. Tack varje den mekaniska foderbiten så bidrar också fodret till en god allmän munhygien och därmed tandhälsa.

Näringen innehåller en kombination av näringsämnen med högkvalitativt lättsmält protein och probiotika (frukto-oligosackarider FOS) som främjar såväl magtarmhälsan som balansen i tarmfloran. Detta bidrar till god avföringskvalitet genom att mängden avföring och dess lukt minskar.

Neutraliserar kalcium i saliven som i sin tur minskar uppkomsten av tandsten och plack. Lättsmälta proteiner och fibrer som bidrar till frisk matsmältning och bra avföringskvalitet.

Ett unikt antioxidantkomplex som stärker valpens immunförsvar. Se detaljerad fodergiva på påsens baksida.

Anpassa mängden efter djurets individuella näringsbehov. Faktorer så som ras, aktivitetsnivå och livsstadie gör att det dagliga behovet kan variera.  Torkat fågelprotein   Animaliska fetter   Torkad nöt och fläskprotein   Majs   Vetemjöl   Betmassa   Ris   Hydrolyserade animaliska proteiner   Majsmjöl   Vete   Majsgluten   Vetegluten   Mineraler   Sojaolja   Jästprodukter   Fiskolja   Frukto-Oligosackarider   Jästhydrosylat   Algolia Schizochytrium Sp.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

Produkter från kända varumärken
Koppel

Koppel från Active Canis

Se alla produkter
Fågelmatare

Fågelmatare från Nobby

Se alla produkter
Husse  Matte

Husse Matte från Feel Active

Se alla produkter
Munkorgar

Munkorgar från Aveo

Se alla produkter