Sidan innehåller annonslänkar

Medium Puppy Torrfoder - 10 kg

Jämför produkt Medium Puppy Torrfoder - 10 kg online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Medium Puppy Torrfoder - 10 kg i kategorin Torrfoder här hos oss.

Produktinformation

Skräddarsytt torrfoder för mellanstora valpar upp 12 månaders ålder som främjar starkt immunförsvar, snabb tillväxt och balans i tarmfloran. De lättsmälta proteinerna, i kombination med probiotika lugnar den känsliga valpmagen, samtidigt som kombon lägger grunden till en stabil utveckling för din valp.

  Royal Canin® Medium Puppy-foder är lämpligt för valpar av medelstora raser i åldrarna 2 till 12 månader, vars vikt som fullvuxna är 11–25 kg. Fodret har ett högt innehåll av protein för att främja en hälsosam tillväxt av muskler och skelett under den relativt korta tillväxtperioden.

Det innehåller antioxidanter som stärker valpens naturliga försvar, vilken fortsatt också är under utveckling. Dessutom innehåller fodret probiotika och protein av hög kvalitet som både främjar och upprätthåller din valps magtarmhälsa.  Möter valpens energibehov som krävs för den korta tillväxtperioden.

Lättsmälta proteiner och fibrer som bidrar till frisk matsmältning och bra avföringskvalitet. Ett unikt antioxidantkomplex som stärker valpens immunförsvar.

Se detaljerad fodergiva på påsens baksida. Anpassa mängden efter djurets individuella näringsbehov.

Produkter från kända varumärken
Pipleksaker

Pipleksaker från Trixie

Se alla produkter
Halsband

Halsband från Trixie

Se alla produkter
Kaninfoder

Kaninfoder från Brit Animals

Se alla produkter
Pellets

Pellets från Oxbow

Se alla produkter