Sidan innehåller annonslänkar

Medium Puppy OptiDerma Salmon - 3 kg

Beställ Medium Puppy OptiDerma Salmon - 3 kg på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Medium Puppy OptiDerma Salmon - 3 kg inom kategorin Torrfoder.

Produktinformation

Balanserat torrfoder på lax för mellanstora valpar som lider av hudirritation, klåda och mjäll. Fodret reducerar allergiska reaktioner som uppstår av foderintolerans samt bygger upp hudbarriären för att främja en frisk hud och glänsande päls.

  Optiderma Medium Puppy Lax är det självklara valet för valpar med känslig hud. Torrfodret är fritt från gluten och tillgodoser den känsliga, växande hunden med de viktiga näringsämnen som den behöver för en hälsosam start i livet.

Förutom vitaminer, spårämnen och mineraler innehåller fodret torkade cikoriarötter och fiskolja som främjar en allmänt sund utveckling under tillväxten och ett starkt immunsystem. Fodret innehåller en patenterad specialblandning av hudspecifika näringsämnen – som en högkvalitativ proteinkälla av essentiella aminosyror, essentiella fettsyror, vitamin A, B, E och zink som kliniskt visat sig främja hudens hälsa och pälskvalitet.

Dessutom med en kombination av viktiga näringsämnen, som omega 3-fettsyror, höga proteinnivåer, lämpligt Ca/P-förhållande, som bidrar till att främja friska leder för valpars aktiva livsstil. Stärker hudbarriären och minskar klåda och mjäll.

Med utvalda näringsämnen som har bevisad effekt för att minska foderintolerans. Omega-3 som ger en skinande päls och frisk hud.

Se detaljerad fodergiva på säckens baksida. Anpassa mängden efter djurets inviduella näringsbehov.

Produkter från kända varumärken
Spannmålsfri kattmat

Spannmålsfri kattmat från Acana

Se alla produkter
Fodertillskott

Fodertillskott från Nextmune

Se alla produkter
Klösträd  Katträd

Klösträd Katträd från Kerbl

Se alla produkter
Hundhalsband

Hundhalsband från Rukka

Se alla produkter