Medium Ageing 10+ Torrfoder för hund - 15 kg

Jämför produkt Medium Ageing 10+ Torrfoder för hund - 15 kg online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Medium Ageing 10+ Torrfoder för hund - 15 kg i kategorin Torrfoder här hos oss.

Produktinformation

Skräddarsytt torrfoder för mellanstora raser över 10 år som främjar ett hälsosamt åldrande med hög vitalitet. Genom en balanserad näringsbas stödjer fodret vacker päls, hälsosam ledfunktion och starkt immunförsvar.

  Royal Canin® Medium Ageing 10+ torrfoder är lämpligt för medelstora hundar som väger mellan 11 och 25 kg och är över 10 år. Detta helfoder är speciellt utvecklat för att tillgodose alla näringsbehov hos din medelstora äldre hund och har specifikt utvecklats för att stödja åldrandet.

Fodret innehåller ett antioxidantkomplex som bidrar till att neutralisera fria radikaler. På detta vis skyddar de viktiga molekyler i din hunds kropp och stödjer en god allmänhälsa.

Fodret innehåller också EPA och DHA Omega-3-fettsyror som bidrar till att stödja god skelett- och ledhälsa. Detta är särskilt viktigt för seniora hundar för att upprätthålla en hög livskvalitet.

I tillägg har detta foder utvecklats med specifika näringsämnen för att främja en hälsosam hud och glansig päls, vilket också bidrar till att upprätthålla en god generell hälsa. Stödjer leder och skelett hos din hund.

EPA/DHA som ser till att främja en hälsosam hud och vacker päls. En unik blandning av antioxidanter som minskar påverkan av fria radikaler.

Se detaljerad fodergiva på säckens baksida. Anpassa mängden efter djurets individuella näringsbehov.

Produkter från kända varumärken
Vintertäcke hund

Vintertäcke hund från Rukka

Se alla produkter
Hundtröjor

Hundtröjor från Feel Active

Se alla produkter
Kaninburar

Kaninburar från Ferplast

Se alla produkter
Blötmat

Blötmat från Canagan

Se alla produkter