Medium 7+ Adult Torrfoder för hund - 15 kg

Jämför produkt Medium 7+ Adult Torrfoder för hund - 15 kg online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Medium 7+ Adult Torrfoder för hund - 15 kg i kategorin Torrfoder här hos oss.

Produktinformation

Skräddarsytt torrfoder för vuxna hundar från 7 år som stödjer ett hälsosamt åldrande och friskt immunförsvar. Fodret innehåller ett antioxidantkomplex som bibehåller cellernas struktur och är fullpackat med Omega-3 fettsyror för att bibehålla en god rörlighet för din hund.

  Royal Canin® Medium Adult 7+ torrfoder har ett anpassat innehåll av näringsämnen för att bibehålla vitaliteten hos medelstora hundar som din när de första tecknen på åldrande visar sig. Det innehåller ett komplex av antioxidanter som bidrar till att neutralisera fria radikaler och därigenom skydda viktiga molekyler i din hunds kropp.

Fodret bidrar till att stödja optimal smältbarhet med en exklusiv näringssammansättning, inklusive ett balanserat tillskott av kostfiber och en optimal mängd mycket högkvalitativt protein. Dessutom är det berikat med Omega-3-fettsyrorna EPA och DHA som bidrar till att stödja din hunds hudhälsa och en päls i bästa skick.  Med taurin, EPA och DHA för att främja hälsosam hud och vacker päls.

Antioxidantkomplex som minskar påverkan av fria radikaler och bevarar cellernas struktur. Prebiotika och fibrer som håller tarmar vid god funktion.

Se detaljerad fodergiva på påsens baksida. Anpassa mängden efter djurets individuella näringsbehov.

Produkter från kända varumärken
Mjukisdjur

Mjukisdjur från FuzzYard

Se alla produkter
Selar

Selar från Hurtta

Se alla produkter
Hundselar

Hundselar från Tre Ponti

Se alla produkter
Schampo

Schampo från WashBar

Se alla produkter