Maxi Starter Mother & Babydog Torrfoder för hund - 15 kg

Beställ Maxi Starter Mother & Babydog Torrfoder för hund - 15 kg på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Maxi Starter Mother & Babydog Torrfoder för hund - 15 kg inom kategorin Torrfoder.

Produktinformation

Skräddarsytt torrfoder för valpar upp till två månaders ålder, samt digivande och dräktiga tikar. Foderbitarna blöts lätt ner till en grötliknande konsistens för att hjälpa valparna till fast föda, samtidigt som de innehåller en riklig mängd energi som både stödjer tikens näringskrav men även ger valparna en god förutsättning för tillväxt.

  Royal Canin® Maxi Starter Mother & Babydog innehåller allt som behövs för hundar som väger mellan 26-44 kg och för deras valpar tills de är 2 månader gamla. Fodret innehåller "Start Complex", som är en exklusiv kombination av näringsämnen som finns naturligt i modersmjölken och specifika näringsämnen som aktivt bidrar till att främja valparnas magtarmhälsa och stödjer deras naturliga försvar.

Näringsprofilen är anpassad efter tikens höga energibehov under den kritiska perioden vid dräktighetens slut och under digivningen. Foderbitarna är lätta att blöta upp till en grötliknande konsistens.

Denna konsistens är inte bara välsmakande för tiken, utan underlättar också valparnas övergång från modersmjölk till mer fast föda. Med hög näringstäthet som främjar tikens hälsa under digivning och dräktighet.

Foderbitar som lätt blöts i vatten för att hjälpa lilla valpen få i sig föda. Näringsprofil som liknar den i moderns mjölk för att underlätta övergången från mjölk till torrfoder.

Se detaljerad fodergiva på påsens baksida. Anpassa mängden efter djurets individuella näringsbehov.

Produkter från kända varumärken
Schampo

Schampo från Nextmune

Se alla produkter
Selar

Selar från Non-Stop

Se alla produkter
Transportburar

Transportburar från Petcare

Se alla produkter
Kaninburar

Kaninburar från Trixie

Se alla produkter