Sidan innehåller annonslänkar

Maxi Puppy Torrfoder - 4 kg

Beställ Maxi Puppy Torrfoder - 4 kg på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Maxi Puppy Torrfoder - 4 kg inom kategorin Torrfoder.

Produktinformation

Skräddarsytt torrfoder för stora valpar upp 15 månaders ålder som främjar starkt immunförsvar, friska leder och balans i tarmfloran. De lättsmälta proteinerna, i kombination med kalcium och fosfor lugnar den känsliga valpmagen, samtidigt som kombon lägger grunden till en stabil tillväxt av skelett och leder för din valp.

  Royal® Maxi Puppy har utformats för att tillgodose alla näringsbehov hos din valp. Detta foder är lämpligt för storvuxna valpar som är 2–15 månader gamla, som har ett högt energibehov och vars vikt som fullvuxna är 26–44 kg.

Fodret innehåller antioxidanter, bland annat E-vitamin, som stödjer valpens naturliga försvar medan det utvecklas. Det kommer även med en kombination av näringsämnen med högkvalitativt protein och probiotika som främjar och upprätthåller din valps magtarmhälsa.

Dessutom innehåller fodret mineraler som kalcium och fosfor, som bidrar till att stödja hundens skelett och leder. Aktiva valpar är nyfikna och utforskande.

De vill springa, rulla runt och leka så mycket som möjligt. Att stärka deras skelett och leder är nyckeln till en hälsosam tillväxt.

Möter valpens höga energibehov som krävs för den korta tillväxtperioden. Lättsmälta proteiner och fibrer som bidrar till frisk matsmältning och bra avföringskvalitet.

Ett unikt antioxidantkomplex som stärker valpens immunförsvar. Kalcium och fosfor för att främja god led- och skeletthälsa.

Se detaljerad fodergiva på påsens baksida. Anpassa mängden efter djurets individuella näringsbehov.

Produkter från kända varumärken
Torrfoder

Torrfoder från Tello

Se alla produkter
Tuggpinnar

Tuggpinnar från FourFriends

Se alla produkter
Mjukisdjur

Mjukisdjur från KONG

Se alla produkter
Hundtröjor

Hundtröjor från Feel Active

Se alla produkter