Sidan innehåller annonslänkar

Maxi Puppy Torrfoder - 10 kg

Jämför produkt Maxi Puppy Torrfoder - 10 kg online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Maxi Puppy Torrfoder - 10 kg i kategorin Torrfoder här hos oss.

Produktinformation

Skräddarsytt torrfoder för stora valpar upp 15 månaders ålder som främjar starkt immunförsvar, friska leder och balans i tarmfloran. De lättsmälta proteinerna, i kombination med kalcium och fosfor lugnar den känsliga valpmagen, samtidigt som kombon lägger grunden till en stabil tillväxt av skelett och leder för din valp.

  Royal® Maxi Puppy har utformats för att tillgodose alla näringsbehov hos din valp. Detta foder är lämpligt för storvuxna valpar som är 2–15 månader gamla, som har ett högt energibehov och vars vikt som fullvuxna är 26–44 kg.

Fodret innehåller antioxidanter, bland annat E-vitamin, som stödjer valpens naturliga försvar medan det utvecklas. Det kommer även med en kombination av näringsämnen med högkvalitativt protein och probiotika som främjar och upprätthåller din valps magtarmhälsa.

Dessutom innehåller fodret mineraler som kalcium och fosfor, som bidrar till att stödja hundens skelett och leder. Aktiva valpar är nyfikna och utforskande.

De vill springa, rulla runt och leka så mycket som möjligt. Att stärka deras skelett och leder är nyckeln till en hälsosam tillväxt.

Möter valpens höga energibehov som krävs för den korta tillväxtperioden. Lättsmälta proteiner och fibrer som bidrar till frisk matsmältning och bra avföringskvalitet.

Ett unikt antioxidantkomplex som stärker valpens immunförsvar. Kalcium och fosfor för att främja god led- och skeletthälsa.

Se detaljerad fodergiva på påsens baksida. Anpassa mängden efter djurets individuella näringsbehov.

Produkter från kända varumärken
Marsvinsmat

Marsvinsmat från Versele-Laga

Se alla produkter
Tandborstar

Tandborstar från Virbac

Se alla produkter
Hundtäcken

Hundtäcken från FuzzYard

Se alla produkter
Våtfoder

Våtfoder från Acana

Se alla produkter