Sidan innehåller annonslänkar

Maxi Ageing 8+ Torrfoder för hund - 15 kg

Beställ Maxi Ageing 8+ Torrfoder för hund - 15 kg på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Maxi Ageing 8+ Torrfoder för hund - 15 kg inom kategorin Torrfoder.

Produktinformation

Skräddarsytt torrfoder för mellanstora raser över 8 år som främjar ett hälsosamt åldrande med hög vitalitet. Genom en balanserad näringsbas stödjer fodret vacker päls, hälsosam ledfunktion och starkt immunförsvar.

  Royal Canin® Maxi Ageing 8+ torrfoder är lämpligt för stora hundar som väger mellan 26 och 44 kg och är över 8 år. Detta helfoder är speciellt utvecklat för att tillgodose alla näringsbehov hos din stora, äldre hund och har specifikt utvecklats för att stödja åldrandet.

Fodret innehåller ett antioxidantkomplex som bidrar till att neutralisera fria radikaler. På detta vis skyddar de viktiga molekyler i din hunds kropp och stödjer en god allmänhälsa.

Fodret innehåller också EPA och DHA Omega-3-fettsyror som bidrar till att stödja god skelett- och ledhälsa. Detta är särskilt viktigt för seniora hundar för att upprätthålla en hög livskvalitet.

I tillägg har detta foder utvecklats med specifika näringsämnen för att främja en hälsosam hud och glansig päls, vilket också bidrar till att upprätthålla en god generell hälsa. Stödjer leder och skelett hos din hund.

EPA/DHA som ser till att främja en hälsosam hud och vacker päls. En unik blandning av antioxidanter som minskar påverkan av fria radikaler.

Se detaljerad fodergiva på säckens baksida. Anpassa mängden efter djurets individuella näringsbehov.

Produkter från kända varumärken
Hundtröjor

Hundtröjor från FuzzYard

Se alla produkter
Mage  Tarm

Mage Tarm från NAF

Se alla produkter
Skor

Skor från Ozami

Se alla produkter
Torrfoder

Torrfoder från Acana

Se alla produkter