Mature Adult Small & Mini torrfoder med kyckling - 6 kg

Beställ Mature Adult Small & Mini torrfoder med kyckling - 6 kg på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Mature Adult Small & Mini torrfoder med kyckling - 6 kg inom kategorin Torrfoder.

Produktinformation

Smakligt torrfoder för äldre vuxna hundar av små raser för att främja ett lyckligt åldrande genom balanserat mineralinnehåll som stödjer hjärtats, njurarnas och urinblåsans hälsa.   Hill"s Science Plan Small & Mini Adult 7+ hundfoder är skräddarsydd näring för att ge ett värdigt åldrande hos hundar av små- och miniraser.

De små torrfoderbitarna innehåller en synergistisk blandning av näringsämnen för energi och spänst, med en balanserad mängd mineraler för att stödja friskt hjärta, njurar och urinblåsa hos småhundar. Genom sitt innehåll av omega-6 fettsyra och vitamin E, främjar även detta foder hälsosam hud och glänsande päls.

Den lättsmälta sammansättningen är snäll mot den äldre lilla hundens mage, medan en unik antioxidantblandning stärker immunförsvaret.    100% nöjdhetsgaranti! För kvalitet, konsistens och smak, eller pengarna tillbaka Balanserad mängd mineraler som stöttar friskt hjärta, njure och urinblåsa.

Omega-6 och Vitamin E som hjälper till att stötta vacker päls och hälsosam hud Gjord med väldigt smältbara ingredienser som är skonsamma för magen för den äldre hunden. Antioxidantblandning för livslång stöttning av immunsystemet.

Se detaljerad fodergiva på säckens baksida. Anpassa mängden efter djurets individuella näringsbehov.

Produkter från kända varumärken
Hundtröjor

Hundtröjor från For FAN Pets

Se alla produkter
Matskålar

Matskålar från Trixie

Se alla produkter
Hundhalsband

Hundhalsband från Cloud7

Se alla produkter
Blötmat

Blötmat från Barking Heads

Se alla produkter