Mature Adult Light Small & Mini torrfoder med kyckling - 2,5 kg

Beställ Mature Adult Light Small & Mini torrfoder med kyckling - 2,5 kg på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Mature Adult Light Small & Mini torrfoder med kyckling - 2,5 kg inom kategorin Torrfoder.

Produktinformation

Torrfoder med kyckling för äldre hundar av små hundraser som behöver ett lågkalorifoder för att främja ett hälsosamt åldrande. Speciellt utformad med L-karnitin som stödjer hälsosam vikt, ledernas rörlighet och hjärtats funktion.

  Hill"s Science Plan Small & Mini Light Mature Adult hundfoder med kyckling är ett skräddarsytt näringsinnehåll för mindre aktiva äldre vuxna hundar av små-och miniraser som kräver ett lågkalorifoder för att hjälpa till att behålla en hälsosam vikt och sund livsstil. Specialgjord med små foderbitar innehåller detta lightfoder L-karnitin för att stödja en hälsosam vikt, friska leder och hjärtfunktion.

Protein av hög kvalitet stödjer muskelbevarandet, medan fibrer håller din lilla hund mätt mellan måltiderna. Dessutom innehåller fodret omega-6 och vitamin E för att ge näring till hud och päls och har en speciell blandning av antioxidanter som främjar immunförsvaret för livslång hälsa.

  100% nöjdhetsgaranti! För kvalitet, konsistens och smak, eller pengarna tillbaka Unik blandning av ingredienser för att stötta hjärnans funktion, interaktion, energi och vitalitet.

Ge din lilla hund en lyxig, hälsosam päls med omega-3 & -6 fettsyror. Ingredienser din äldre hund enkelt kan smälta för ökad näringstillgänglighet.

Se detaljerad fodergiva på säckens baksida. Anpassa mängden efter djurets individuella näringsbehov.

Produkter från kända varumärken
Regnjackor hund

Regnjackor hund från Feel Active

Se alla produkter
Spannmålsfri hundmat

Spannmålsfri hundmat från Eukanuba

Se alla produkter
Torrfoder

Torrfoder från Orijen

Se alla produkter
Tuggben

Tuggben från Trixie

Se alla produkter