Sidan innehåller annonslänkar

Mästers Balans Lax & Rotfrukter

Beställ Mästers Balans Lax & Rotfrukter på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Mästers Balans Lax & Rotfrukter inom kategorin Torrfoder.

Produktinformation

EgenskaperMästers Balans är ett svensktillverkat spannmålsfritt helfoder med lax, sötpotatis, morötter och blåbär. Innehåller skonsamma och lättsmälta råvaror, passar hundar med en normal aktivitetsnivå.

Detta foder passar utmärkt för kräsna hundar samt hundar som är känsliga mot spannmål. Fodret är berikat med omega 3 och 6 fettsyror som ger en frisk hud och glansig päls.

Med sötpotatis som kolhydratkälla är fodret lättsmält och skonsamt. Fodret innehåller även blåbär och frukto-oligosackariden Profeed som samverkar för ett starkt immunförsvar och god tarmhälsa.UtfordringSe detaljerad fodergiva på förpackningen.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

Produkter från kända varumärken
Våtfoder

Våtfoder från Specific

Se alla produkter
Fodertillskott

Fodertillskott från Svenska Djurapoteket

Se alla produkter
Matplats

Matplats från Basic

Se alla produkter
Bollar

Bollar från Aveo

Se alla produkter