Maine Coon Kitten Torrfoder för Kattunge - 4 kg

Beställ Maine Coon Kitten Torrfoder för Kattunge - 4 kg på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Maine Coon Kitten Torrfoder för Kattunge - 4 kg inom kategorin Torrfoder.

Produktinformation

Skräddarsytt kattungefoder för Maine Coon som främjar en stabil tillväxt och utveckling. Med en exklusiv antioxidantprofil som bygger upp kattungens immunförsvar, samt prebiotiska fibrer som verkar för en aktiv och balanserad matsmältning.

  Royal® Maine Coon Kitten Torrfoder för Kattunge är utformad för din kattunges hela näringsbehov. Genom att introducera en näringsrik kost från början hjälper du till att stödja dess långsiktiga hälsa när den växer till vuxen ålder.

Under din kattunges första tid är matsmältningssystemet fortsatt under utveckling. Därför behöver din kattunge en kattmat med högkvalitativt protein för att stödja och bibehålla en hälsosam matsmältning.

Den här kattmaten innehåller protein med hög smältbarhet, vi benämner dem LIP proteiner samt prebiotika som bidrar till att stödja kattungens tarmflora. När din kattunge växer fortsätter dess naturliga försvar att utvecklas antioxidanterna (bland annat E-vitamin) bidrar till att stödja kattungens naturliga försvar när det utvecklas.  Ett unikt antioxidantkomplex (lutein, taurin, vitamin E) som stödjer din kattunges naturliga försvar.

Prebiotiska fibrer som ser till att hålla magtarmhälsa vid god funktion. Extra smältbart protein så att din kattunge kan växa sig stark.

Se detaljerad fodergiva på påsens baksida. Anpassa mängden efter djurets individuella näringsbehov.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

Produkter från kända varumärken
Torrfoder

Torrfoder från Halla

Se alla produkter
Hundlampor

Hundlampor från Dogman

Se alla produkter
Burar och Väskor

Burar och Väskor från Pluto Premium

Se alla produkter
Hundborstar

Hundborstar från Furminator

Se alla produkter