Sidan innehåller annonslänkar

Magnussons Utekatt (4,8 kg)

Jämför produkt Magnussons Utekatt (4,8 kg) online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Magnussons Utekatt (4,8 kg) i kategorin Torrfoder här hos oss.

Produktinformation

Magnussons Utekatt är ett foder för vuxna katter- och kattungar med en lite högre energinivå. Då utekatter ofta har ett annorlunda rörelsemönster, högre energibehov eller mindre aptit behövs ett foder som är framtaget just för detta.Magnussons Utelatt är ett svenskt ungsbakat torrfoder.

Ett högkvalitativt foder med mycket hög kötthalt med uteslutande färskt- svenskt kött, helt utan köttmjöl. Detta helfoder har en mycket hög smaklighet!Ett foder som är framtaget tillsammans med katter genom ett smak- och acceptanstest

Kattmaten jämfördes med andra likvärdiga foder inom fackhandeln. Två matskålar presenterades för katten och den skål som katten åt ifrån eller åt mest ifrån noterades i protokollet.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

Produkter från kända varumärken
Övervikt

Övervikt från Hill's Prescription Diet

Se alla produkter
Problem med urinvägarna

Problem med urinvägarna från Hill's Prescription Diet

Se alla produkter
Våtfoder

Våtfoder från Monster

Se alla produkter
Mag-  Tarmsjukdom

Mag- Tarmsjukdom från Hill's Prescription Diet

Se alla produkter