Sidan innehåller annonslänkar

Magnussons Innekatt (1,8 kg)

Beställ Magnussons Innekatt (1,8 kg) på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Magnussons Innekatt (1,8 kg) inom kategorin Torrfoder.

Produktinformation

Magnussons Innekatt är ett foder för vuxna katter- och kattungar med en lite lägre energinivå. Då innekatter ofta har ett annorlunda rörelsemönster och lägre energibehov behövs ett foder som är framtaget just för detta.Magnussons Innekatt är ett svenskt ungsbakat torrfoder.

Ett högkvalitativt foder med mycket hög kötthalt med uteslutande färskt- svenskt kött, helt utan köttmjöl. Detta helfoder har en mycket hög smaklighet!Ett foder som är framtaget tillsammans med katter genom ett smak- och acceptanstest

Kattmaten jämfördes med andra likvärdiga foder inom fackhandeln. Två matskålar presenterades för katten och den skål som katten åt ifrån eller åt mest ifrån noterades i protokollet.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

Produkter från kända varumärken
Våtfoder

Våtfoder från Bozita

Se alla produkter
Dragleksaker

Dragleksaker från Pro Dog

Se alla produkter
Kosttillskott

Kosttillskott från Brit Care

Se alla produkter
Selar

Selar från Non-Stop

Se alla produkter