SSL
Sidan innehåller annonslänkar
Arion

Arion Health & Care Hypoallergenic (3 kg)

Visa prisuppgifter

Läs mer och köp

Arion Health & Care Hypoallergenic är ett helfoder speciellt framtaget för vuxna känsliga hundar.Health & Care Hypoallergenic innehåller lax som enda animaliska proteinkälla och har en hög smältbarhet. Man har krill från antarktis som omgega 3 källa, och kelaterade mineraler ger pälsen en hälsosam glans och blandningen av antioxidanter skyddar hunden mot fria radikaler.- För vuxna hundar med känslig hud och mage.  AnvändningFoder för hundar med känslig hud och mage7e säcken gratisVill du också få den 7e säcken Arion foder gratis? Hör av dig till oss på info@vetzoo.se eller 010 206 78 80 så lägger vi upp ett stämpelkort till dig.Därefter hör du av dig efter varje lagd beställning till oss, så stämplar vi ditt kort. Den 7e säcken krediterar vi i efterhand!


Jämför produkt Arion Health & Care Hypoallergenic (3 kg) online innan du handlar. Köp inför black friday, cyber monday eller på mellandagsrea med eventuell rabatt. Vi har samlat nödvändig information om produkten Arion Health & Care Hypoallergenic (3 kg) i kategorin Torrfoder här hos oss.

Kategori: Torrfoder
Artikelnummer: 145668
Visa fler

Från kunskapsbanken

Arion

Arion (gammalgrekiska: Ἀρίων) var en poet och musiker som levde i antika Grekland, ungefär 600 f.Kr., född på Lesbos och verksam i Korinth.