Sidan innehåller annonslänkar

Arion Fresh Dog Adult Active (12 kg)

Beställ Arion Fresh Dog Adult Active (12 kg) på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Arion Fresh Dog Adult Active (12 kg) inom kategorin Torrfoder.

Produktinformation

Arion Fresh Dog Adult ActiveEn aktiv hund som leker mycket, är mycket ute och kanske utövar någon hundsport, behöver mycket energi i sitt foder! Kanske behöver den också få i sig lite extra av ingredienser som skyddar muskler och leder Detta har Arion tagit hänsyn till när de tagit fram Arion Fresh Dog Adult Active - ett komplett helfoder för vuxna aktiva hundar!Detta fodret innehåller färsk kyckling, en välsmakande och mycket populär källa till protein

Fodret innehåller också fullkornsvete som bidrar med en massa nyttiga fibrer.För att främja ett sunt immunförsvar så har man valt att tillsätta örter såsom bland annat ringblomma, brännässla och kamomill, samt mineraler och jäst.Hundar som rör på sig mycket behöver starka muskler och leder. I Arion Fresh Dog Adult Active finner du aminosyran L-Carnitin som hjälper kroppen omvandla fett till energi - samtidigt som muskelmassan bibehålls.Detta torrfoder innehåller också glukosamin och kontroitin som främjar god rörlighet och friska leder, något som är viktigt för hundar i alla storlekar.Arion har även tänkt på hundens hud och päls när de tagit fram det här fodret - därför innehåller det linfrö som bidrar med fettsyran Omega-3!

Se även andra produkter från Torrfoder

Snabbfilter
Sortera
Produkter från kända varumärken
Hundhalsband

Hundhalsband från Rukka

Se alla produkter
Torrfoder

Torrfoder från HappyCat

Se alla produkter
Hundselar

Hundselar från Trixie

Se alla produkter
Hundselar

Hundselar från Hurtta

Se alla produkter