Sidan innehåller annonslänkar

Arion Dog Adult Small Breed Chicken & Rice (3 kg)

Jämför produkt Arion Dog Adult Small Breed Chicken & Rice (3 kg) online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Arion Dog Adult Small Breed Chicken & Rice (3 kg) i kategorin Torrfoder här hos oss.

Produktinformation

Arion Adult Small Chicken & Rice hundfoder är utvecklat för hundar av små raser, med normal aktivitetsnivå. Adult Small består av små foderkulor, vilket är lättare för en liten hund att tugga.

Lättsmält foder vilket minskar avföringen.Foder innehållande MOS och FOS, som stimulerar immunförsvaret och främjar en sund tarmflora.Arion omfattar näringsbehovet för vuxna hundar på ett optimalt och balanserat sätt. Passar alla hundar med normal aktivitetsnivå.

Kycklingbaserat foder uppbyggt av fina råvaror, kan ges till hundar i ålder 1-8 år. För äldre hundar kan man gå över till Arion Senior istället.Prebiotisk effekt Innehåller naturligt jästfibrer F.O.S.(frukto-oligosackarider) och M.O.S.(mannan-oligosackarider) för att säkerställa en välbalanserad tarmflora och en optimal matsmältning.VitalitetRik på välsmakande animaliskt protein av hög kvalitet, balanserad mängd vitaminer och spårämnen till stöd för kroppens funktioner och en optimal matsmältning genom hela livet.Små foderbitarSmå specialdesignade foderbitar som uppfyller de högre energin- och protein behovet hos en vuxen hund av liten ras.AnvändningFoder för små och mellanstora raser7e säcken gratisVill du också få den 7e säcken Arion foder gratis? Hör av dig till oss på info@vetzoo.se eller 010 206 78 80 så lägger vi upp ett stämpelkort till dig.Därefter hör du av dig efter varje lagd beställning till oss, så stämplar vi ditt kort.

Se även andra produkter från Torrfoder

Snabbfilter
Sortera
Produkter från kända varumärken
Midjeväskor

Midjeväskor från Non-Stop

Se alla produkter
Halsband

Halsband från Baggen

Se alla produkter
Kattspö

Kattspö från Little&Bigger

Se alla produkter
Kattsand

Kattsand från Monster Amazing Cat Litter

Se alla produkter