Sidan innehåller annonslänkar

Arion Care Joint (12 kg)

Beställ Arion Care Joint (12 kg) på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Arion Care Joint (12 kg) inom kategorin Torrfoder.

Produktinformation

Arion Care JointArion Care Joint är ett foder för hundar som har drabbats av ledproblem.  I det här receptet har man använt kyckling som proteinkälla som är ett både smakligt och lättsmält protein. Fodret är fettsnålt för att minimera risken för viktuppgång då övervikt påverkar hundens leder mycket negativt och skapar onödiga påfrestningar.

Samtidigt är Arion Care Joint rikt på protein för att främja bibehållen muskelmassa hos hunden. Detta är viktigt eftersom att  musklernas uppgift i kroppen bland annat är att stödja skelettet. Lika viktigt är det att hunden får anpassad motion för att hålla kroppen i form och för att bibehålla sin rörlighet i de drabbade lederna!Torrfodret innehåller flera viktiga tillskott för att stödja leder och brosk

Man har tillsatt glucosamin, kondriotinsulfat och kollagen som kan ha antiinflammatorisk verkan samtidigt som det hjälper till att bevara ledbroskets kvalitet.  Sist men inte minst innehåller fodret L-carnitin som bidrar genom att det kan främja fettförbränningen ytterligare.Kom ihåg att alltid rådfråga din veterinär om du har funderingar kring din hunds ledbesvär eller allmänhälsa. Torrfoder aför hundar med ledproblemBaserat på kycklingFettsnålt och proteinriktInnehåller glucosamin, kondriotinsulfat och kollagen. .

Se även andra produkter från Torrfoder

Snabbfilter
Sortera
Produkter från kända varumärken
Kläder

Kläder från Active Canis

Se alla produkter
Hundlampor

Hundlampor från Basic

Se alla produkter
Kosttillskott

Kosttillskott från Trikem

Se alla produkter
Mage  Tarm

Mage Tarm från Protexin

Se alla produkter