Sidan innehåller annonslänkar

Arion Care Hypoallergenic Small Breed 2 kg

Beställ Arion Care Hypoallergenic Small Breed 2 kg på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Arion Care Hypoallergenic Small Breed 2 kg inom kategorin Torrfoder.

Produktinformation

Arion Hypoallergenic Small BreedArion Hypoallergenic Small Breed är ett hundfoder som är utvecklat för hundar som har lätt för att drabbas av hudproblem. Detta torrfoder innehåller hydroliserat laxprotein som är mycket lättsmält och som dessutom ger fodret sin goda smak!  Hydrolysering är en process som bryter ner proteiner i mycket små beståndsdelar vilket gör att att immunförsvaret inte känner igen proteinkällan och reagerar därför inte med en allergisk reaktion

Hunden får dock fortfarande i sig av laxproteinets övriga näring och proteinet i sig tappar inte kvaliteten!Man har även tillsatt laxolja i fodret för att hunden ska få i sig de nyttiga fettsyrorna som gynnar frisk hud och päls och främjar allmänhälsan!  Fodret har potatis som fiberkälla och är fritt från gluten.Du bör se resultat inom några veckor när du fodrar med Arion Care Hypoallergenic Small Breed , fodret serveras torrt Kom ihåg att alltid rådgöra med en veterinär om din hund har återkommande besvär med huden.Torrfoder som kan minska risken för allergiska reaktionerInnehåller hydroliserat laxproteinTillsatt nyttiga fettsyror från laxoljaPotatis som enda fiberkälla .

Se även andra produkter från Torrfoder

Snabbfilter
Sortera
Produkter från kända varumärken
Hundskor

Hundskor från Basic

Se alla produkter
Vintertäcke hund

Vintertäcke hund från Basic

Se alla produkter
Sårsalva

Sårsalva från NAF

Se alla produkter
Kosttillskott

Kosttillskott från AktivSvea

Se alla produkter