Sidan innehåller annonslänkar

Arion Care Hypoallergenic (12 kg)

Beställ Arion Care Hypoallergenic (12 kg) på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Arion Care Hypoallergenic (12 kg) inom kategorin Torrfoder.

Produktinformation

Arion Care HypoallergenicDet här är ett hundfoder som är utvecklat för hundar som lätt drabbas av hudproblem och klåda. Arion Care Hypoallergenic är noga sammansatt med särskild hänsyn till känsliga hundar och innehåller hydroliserat och lättsmält laxprotein för att minska risken att hunden får allergiska reaktioner av fodret.Hydrolysering innebär att de proteiner som är tillsatta är behandlade på ett sådant sätt att immunförsvaret inte ska kunna känna igen proteinkällan och reagera med en allergisk reaktion.

Hunden får dock fortfarande i sig av laxproteinets andra goda egenskaper, och självklart smakar fodret fortfarande av den goda laxen!I detta foder har man tillsatt laxolja för att hunden ska få i sig av de nyttiga fettsyrorna som gör gott för hud och päls Fodret har potatis som fiberkälla och är dessutom helt glutenfritt!Du bör se resultat inom några veckor när du fodrar med Arion Care Hypoallergenic , fodret serveras torrt

Se även andra produkter från Torrfoder

Snabbfilter
Sortera
Produkter från kända varumärken
Kattleksaker

Kattleksaker från Yeowww

Se alla produkter
Rengöring och Städ

Rengöring och Städ från Trixie

Se alla produkter
Hund

Hund från Show Tech

Se alla produkter
Bilburar

Bilburar från 4Pets

Se alla produkter