Anka & Strömming Premium Helfoder Vuxen - 10 kg

Jämför produkt Anka & Strömming Premium Helfoder Vuxen - 10 kg online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Anka & Strömming Premium Helfoder Vuxen - 10 kg i kategorin Torrfoder här hos oss.

Produktinformation

Välgjort och näringsrikt superpremium foder från PrimaDog med smak av anka och strömming. Detta foder är specifikt framtaget för att passa vuxna hundar av alla raser.

Produkten innehåller en välavvägd mängd av näringsämnen för att förse din hund med allt den behöver för att bibehålla god fysik och rörlighet under sina vuxna år. Detta helfoder är helt spannmålsfritt, särskilt framtaget tillsammans med agilityförbundet i Finland och är till för aktiva hundar.

Näringsinnehållet tar hänsyn till energibehovet hos aktiva hundar och har ett särskilt högt proteininnehåll för att hjälpa till att bibehålla god muskelfunktion och därmed minska belastning på leder och ligament vid aktivitet.    PrimaDog är måna om att din hund ska få det absolut bästa för din hund i foderväg. Deras huvudsakliga ingrediens är därför protein, då hundar primärt är carnivorer.

Fodret innehåller dessutom en mängd näringsämnen från Norden såsom smaskiga lingon, havtorn och hjortron. Fodret innehåller inga spannmål, färgämnen, konstgjorda aromer eller genmodifierade råvaror.

Innehåller också en välavvägd balans mellan fosfor, kalcium och vitaminer för att säkerställa ett fortsatt starkt skelett hos din hund. Innehåller dessutom tillsatt glukosamin för att främja ledhälsan och bidra till broskstabilitet hos din hund.    Särskild anpassat för vuxna hundar av alla raser.  God smak av anka och strömming.  Innehåller inget vete, färgämnen eller konstgjorda aromer.  Helt spannmålsfritt.

Främjar god ledhälsa hos aktiva raser. Se detaljerad fodergiva på påsens baksida.

Anpassa mängden efter djurets individuella näringsbehov. Faktorer så som ras, aktivitetsnivå och livsstadie gör att det dagliga behovet kan variera.

Se även andra produkter från Torrfoder

Snabbfilter
Sortera
Produkter från kända varumärken
Burtillbehör

Burtillbehör från Trixie

Se alla produkter
Torrfoder

Torrfoder från HappyCat

Se alla produkter
Klösbrädor

Klösbrädor från Trixie

Se alla produkter
Rengöring och Städ

Rengöring och Städ från Trixie

Se alla produkter