Adult torrfoder med kyckling för katt - 15 kg

Beställ Adult torrfoder med kyckling för katt - 15 kg på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Adult torrfoder med kyckling för katt - 15 kg inom kategorin Torrfoder.

Produktinformation

Smakrikt torrfoder med näringsrik kyckling som hjälper till att bibehålla smidiga muskler hos vuxna katter. Innerhåller balanserade mängder vitamin E och omega-3 & -6 fettsyror för stödja frisk hud och hälsosamma vitala organ.

  Hill"s Science Plan Adult torrfoder till katt är gjord med lättsmälta ingredienser av hög kvalitet och är noga sammansatt för att uppfylla energibehoven hos katter under deras bästa tid i livet. Fodret tillhandahåller Vitamin E plus Omega-6 fettsyror för att ge näring till din katts hud.

Eftersom detta premiumfoder är full med protein av hög kvalitet hjälper det även din vuxna katt att bibehålla smidiga muskler. Dessutom är foderbitarna fullpackade med taurin och balanserade mineraler för att främja hjärthälsa, funktionen i urinblåsan och njurarna.  Protein av hög kvalitet för att hjälpa din vuxna katt att bygga och bibehålla smidiga muskler.

Full med vitamin E och Omega-3 & -6 för att ge din vuxna katt hälsosam hud och päls. Essentiell taurin för hjärthälsa & balanserade mineraler för att stötta njurar och urinblåsa.

Se detaljerad fodergiva på påsens baksida. Anpassa mängden efter djurets individuella näringsbehov.

Se även andra produkter från Torrfoder

Snabbfilter
Sortera
Produkter från kända varumärken
Reflexer

Reflexer från Barkalot

Se alla produkter
Repleksaker

Repleksaker från Aveo

Se alla produkter
Hundskor

Hundskor från FinNero

Se alla produkter
Pellets

Pellets från Selective

Se alla produkter