Adult Sensitive Stomach & Skin med kyckling - 7 kg

Beställ Adult Sensitive Stomach & Skin med kyckling - 7 kg på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Adult Sensitive Stomach & Skin med kyckling - 7 kg inom kategorin Torrfoder.

Produktinformation

Torrfoder med kyckling till vuxna katter som främjar hälsosam hud och matsmältning. Med prebiotiska fibrer för att fylla på katters goda mag-tarmbakterier, samt Vitamin E och Omega-6 för glänsande hud och päls.

  Hill"s Science Plan Sensitive Stomach & Skin torrfoder till katt bidrar med optimal matsmältningshälsa samt ger näring till huden och en glänsande päls. Tack vare prebiotiska fibrer främjar detta torrfoder din vuxna katts positiva mag-tarmbakteriekultur som hjälper till att stötta ett balanserat mikrobiom för livslång hälsa.

De lättsmälta ingredienserna hjälper din kattväns mage att bearbeta näringsämnen snabbt - en process som underlättar upplockning av avföring också . Slutligen, detta kattfoder sammansatt med ingredienser av hög kvalitet förser även din vuxna katt med Vitamin E och Omega-6 som ger en frisk hud och glänsande päls.

  100% nöjdhetsgaranti! För kvalitet, konsistens och smak, eller pengarna tillbaka Prebiotiskt fiber för att främja fördelaktig mag-/tarmbakteriekultur.

Hjälper att ge den vuxna katten näring till huden med Vitamin E och Omega-6. Lättsmält för optimalt upptag av näringsämnen och lätt upplockning av avföring.

Se detaljerad fodergiva på säckens baksida. Anpassa mängden efter djurets individuella näringsbehov.

Se även andra produkter från Torrfoder

Snabbfilter
Sortera
Produkter från kända varumärken
Koppel

Koppel från Barkalot

Se alla produkter
Hundkläder

Hundkläder från 51 Degrees North

Se alla produkter
Tuggben

Tuggben från FourFriends

Se alla produkter
Kattlådor

Kattlådor från PeeWee

Se alla produkter