Adult Light torrfoder med tonfisk för katt - 7 kg

Beställ Adult Light torrfoder med tonfisk för katt - 7 kg på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Adult Light torrfoder med tonfisk för katt - 7 kg inom kategorin Torrfoder.

Produktinformation

Skräddarsytt torrfoder med tonfisk för katter med övervikt eller lägre aktivitetsnivå. Fodret innehåller L-karnitin och färre kalorier för optimal viktkontroll hos vuxna katter.    Hill"s Science Plan Light Adult torrfoder till katt är en noggrant balanserad näring för lågaktiva katter som kräver ett lågkalorifoder.

Detta kattfoder är gjort med ingredienser av hög kvalitet och innehåller 20% färre kalorier än Hill"s Science Plan Adult kattfoder. Detta tack vare ämnet L-karnitin och naturliga fiber som hjälper till att stödja en optimal kroppsvikt hos din vuxna katt genom att öka mättnadskänslan mellan måltiderna.

Dessutom har fodret Vitamin E och Omega-6 fettsyror som främjar skinande päls och ger näring till huden.  Torrfoder till vuxna katter med 20% färre kalorier. Utmärkt låg-kalorikälla med Vitamin E och Omega-6 för att ge din vuxna katt hälsosam hud och päls.

Protein av hög kvalitet och naturliga fibrer för att hjälpa din vuxna katt att undvika hunger mellan måltiderna. L-karnitin som bibehåller en hälsosam vikt.

Se detaljerad fodergiva på påsens baksida. Anpassa mängden efter djurets individuella näringsbehov.

Se även andra produkter från Torrfoder

Snabbfilter
Sortera
Produkter från kända varumärken
Kragar och Bodys

Kragar och Bodys från Trixie

Se alla produkter
Hundtäcken

Hundtäcken från FuzzYard

Se alla produkter
Foderallergi

Foderallergi från Specific

Se alla produkter
Kläder

Kläder från Active Canis

Se alla produkter