Adult Healthy Mobility Large Breed torrfoder med kyckling - 14 kg

Beställ Adult Healthy Mobility Large Breed torrfoder med kyckling - 14 kg på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Adult Healthy Mobility Large Breed torrfoder med kyckling - 14 kg inom kategorin Torrfoder.

Produktinformation

Torrfoder med kyckling för stora hundraser som främjar friska leder och förbättrad rörlighet. Med EPA från fiskolja, samt glukosamin och kondroitin som håller ledbrosket hälsosamt och stabilt.

  Hill"s Adult Science Plan Healthy Mobility Large Breed torrfoder med kyckling ger din vuxna hund ett avancerat näringsupptag som gynnar ledhälsan och ökar rörligheten. Den exakt balanserade sammansättningen innehåller EPA från fiskolja som hjälper till att hålla ledbrosket friskt, samt glukosamin och kondroitin som agerar byggstenar för nytt ledbrosk.

  100% nöjdhetsgaranti! För kvalitet, konsistens och smak, eller pengarna tillbaka Avancerad näring för att stötta ledhälsa och förbättra rörligheten.

Glukosamin och kondroitin som agerar byggstenar för nytt ledbrosk. Gjord med EPA från fiskolja som hjälper till att hålla ledbrosket friskt.

Se detaljerad fodergiva på säckens baksida. Anpassa mängden efter djurets individuella näringsbehov.

Se även andra produkter från Torrfoder

Snabbfilter
Sortera
Produkter från kända varumärken
Kaninhagar

Kaninhagar från Trixie

Se alla produkter
Kosttillskott

Kosttillskott från Trikem

Se alla produkter
Hundben

Hundben från FourFriends

Se alla produkter
Bilburar

Bilburar från MiM

Se alla produkter