Sidan innehåller annonslänkar

Adult Dog Small - 4,5 kg

Jämför produkt Adult Dog Small - 4,5 kg online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Adult Dog Small - 4,5 kg i kategorin Torrfoder här hos oss.

Produktinformation

Ett skräddarsytt helfoder anpassat efter den lilla hundens biologiska behov av att äta helt kött, samt en mindre andel grönsaker. Med 38 % protein och extra tillsatt lever, bidrar detta recept till en oemotståndlig smak för hunden som bidrar positivt till dess utveckling.

Dessutom innhåller näringen endast 17 % lågglykemiska kolhydrater, vilket genererar mer balanserade energinivåer.    Orijen är ett prisbelönat foder som speglar de näringsrika, färska och varierande typerna av kött som hunden är utvecklad för att äta i det vilda. Alla Wholepray foder innehåller 85 % kött där 2/3 av köttet är färskt eller rått för att skapa en oemotståndlig smak för din hund.

Då alla foder är sammansatta av flera olika animaliska proteinkällor så får hunden automatiskt i sig naturliga näringsämnen och därmed elimineras behovet av syntetiska vitaminer, mineraler och aminosyror.   Produkterna tillverkas dessutom i Orijiens egna kök som är certifierat med Safe Food (SFSF) standard.

Detta innebär att livsmedlen hanteras med största säkerhet, vilket innebär att du som djurägare kan känna dig trygg i att ditt djur får i sig näring av högsta kvalitet. Kolhydratsbegränsat för att frigöra socker långsamt och därmed reducera risken för fetma och diabetes.

Sammansatt med protein från både brosk och organ för att ge valpen en komplett blandning av kalcium, aminosyror, samt vitaminer. Inslag av lever från kyckling och kalkon som ger extra god smak och passar kräsna valpar.

Se detaljerad fodergiva på säckens baksida. Anpassa mängden efter djurets inviduella näringsbehov.

Se även andra produkter från Torrfoder

Snabbfilter
Sortera
Produkter från kända varumärken
Hundselar

Hundselar från Tre Ponti

Se alla produkter
Hundtandborste  Hundtandkräm

Hundtandborste Hundtandkräm från Petosan

Se alla produkter
Aktiveringsleksaker

Aktiveringsleksaker från Little&Bigger

Se alla produkter
Torkat hundgodis

Torkat hundgodis från Dogman

Se alla produkter