Sidan innehåller annonslänkar

Adult Dog Small - 1,8 kg

Beställ Adult Dog Small - 1,8 kg på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Adult Dog Small - 1,8 kg inom kategorin Torrfoder.

Produktinformation

Ett skräddarsytt helfoder anpassat efter den lilla hundens biologiska behov av att äta helt kött, samt en mindre andel grönsaker. Med 38 % protein och extra tillsatt lever, bidrar detta recept till en oemotståndlig smak för hunden som bidrar positivt till dess utveckling.

Dessutom innhåller näringen endast 17 % lågglykemiska kolhydrater, vilket genererar mer balanserade energinivåer.    Orijen är ett prisbelönat foder som speglar de näringsrika, färska och varierande typerna av kött som hunden är utvecklad för att äta i det vilda. Alla Wholepray foder innehåller 85 % kött där 2/3 av köttet är färskt eller rått för att skapa en oemotståndlig smak för din hund.

Då alla foder är sammansatta av flera olika animaliska proteinkällor så får hunden automatiskt i sig naturliga näringsämnen och därmed elimineras behovet av syntetiska vitaminer, mineraler och aminosyror.   Produkterna tillverkas dessutom i Orijiens egna kök som är certifierat med Safe Food (SFSF) standard.

Detta innebär att livsmedlen hanteras med största säkerhet, vilket innebär att du som djurägare kan känna dig trygg i att ditt djur får i sig näring av högsta kvalitet. Kolhydratsbegränsat för att frigöra socker långsamt och därmed reducera risken för fetma och diabetes.

Sammansatt med protein från både brosk och organ för att ge valpen en komplett blandning av kalcium, aminosyror, samt vitaminer. Inslag av lever från kyckling och kalkon som ger extra god smak och passar kräsna valpar.

Se detaljerad fodergiva på säckens baksida. Anpassa mängden efter djurets inviduella näringsbehov.

Se även andra produkter från Torrfoder

Snabbfilter
Sortera
Produkter från kända varumärken
Hundtäcken

Hundtäcken från FuzzYard

Se alla produkter
Sårsalva

Sårsalva från L-Mesitran

Se alla produkter
Selar

Selar från PAIKKA

Se alla produkter
Kosttillskott till häst

Kosttillskott till häst från Statera

Se alla produkter